Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Yıllık İstatistikleriniz Hazır: 2023

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformu geçtiğimiz günlerde kişiye özel yıllık istatistikleri paylaştı. Bu istatistiklerle beraber 2023 yılı içerisinde hangi oyunu ne kadar oynadığınızı, hangi oyunlara sahip olduğunuzu ve hangi oyunda ne kadar vakit geçirdiğinizi öğrenebiliyorsunuz.
 
Steam'in ana sayfasından bu istatistiklere ulaşabilirsiniz 
 
 
 
Kişiye özel olarak hazırlanan bu istatistikleri dilediğiniz şekilde arkadaşlarınıza veya herkesle paylaşabiliyorsunuz. Dilediğiniz platformdan paylaşabileceğiniz bu görsellerle beraber elbette arkadaşınızla beraber bir karşılaştırma da yapabiliyorsunuz. 
 
2023 yılı içerisinde hangi oyunlara ne kadar yer verdiğinizi öğrenmek için Steam uygulamasını açabilir ve ana sayfa üzerinden doğrudan görebilirsiniz. Ön panelin içerisinde yer alan bu yıllık özetinize tıklayarak bu zamana kadar neler yaptığınıza bir bakış atabilirsiniz.
 
Kendimden yola çıkacak olursam bu yıl içerisinde 937 başarım elde ettim ve 35 farklı oyunu tam anlamıyla bitirdim. Bunun dışında Cyberpunk 2077 ve Risen gibi oyunlarda da uzunca vakitler geçirdim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam
GOG, 290 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! Yeni Xbox Konsolu Söylentileri Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.12.2023 12:35:02

0
Steam mteam yok bitti! Yıllarca hayali bir yere yatırım yaptık sırf korsandan uzaklaşalım diye tüketici olarak ama beyefendi geliştirici ve yayıncılar tarafına geçti neymiş kazanamıyorlarmış siz kazanamıyorsanız biizim gibi pili bitmiş ülkeler ne yapsın komple korsanamı geçsin.Diğerleride geçicek hepsinden uzaklaşın benden söylemesi pc de dijital oyun alıp paranızı boşyere harcamayın(konsol kutulu oyun olabilir en azından ona gerçekten sahipsiniz) nedeni malum ekonomimiz yüzünden sağolsunlar! neyse abonelik sistemlerine bakın en azından fiziki olmayan şeylere yatırım yapmayın

BSC Misafiri

20.12.2023 20:06:12

0
NCK: Kötü olan da o işte... pazar olarak umurunda değiliz bu firmaların. Gelir seviyesi yüksek ülkelerden biri olsaydık, milyonlarca oyun satın alınan, umurlarında olurduk. Oyunlar Türkçe seslendirme, altyazı, menü ile gelirdi.

Sarohan

20.12.2023 12:17:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE Steam umrumda değil artık.
Steam'de çok üzüldü.

yaratıc1KLAVYE

20.12.2023 10:48:45

0
Steam umrumda değil artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S E V E R A N C E
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız