Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
Yayıncılığını Thunderful Games ve geliştiriciliğini Image & Form Games ekibinin üstlendiği sıra tabanlı rol yapma oyunu SteamWorld Heist II için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Görsellerin yanı sıra aynı zamanda hikayeye derinlemesine bir bakış sunan fragmanın da bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Sular üzerinde taktiksel bir deneyim
 
 
Dalgalar boyunca ilerleyebileceğimiz ve denizin üzerinde yer alabileceğimiz yapımda su krizinden bahsediliyor ve gizemli bir şekilde çeşitli kaynakları toplamak durumunda kaldığımız aktarabiliyoruz. Büyük denizleri saran tehditleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya çalıştığımız yapımda Steambot'lardan oluşan ayak takımına katılmak durumunda kalıyoruz.
 
Kaptan Leeway olarak oynayabileceğimiz oyunda açık denizlerde mizahi bir hikaye içeriğiyle karşı karşıya kalıyor ve heyecan verici bir maceraya atılabiliyoruz. Oyuncular burada teknesiyle beraber yelken açabiliyor, geniş ufukları keşfedebiliyor, sıra tabanlı savaşlara katılabiliyor ve kendi stratejisini ön plana çıkarabiliyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yer alan oyuncu kadrosu ve hikaye akılda kalıcı bir yere sahip.
 
SteamWorld Heist II, 8 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
Hikaye fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız