Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı

 
 
Geliştiriciliğini Slavic Magic ekibinin üstlendiği şehir kurma simülasyon taktik oyunu Manor Lords yeni bir rekora imza atıyor. 26 Nisan tarihinde çıkış yapması planlanan oyun şu anda Steam sayfası üzerinde 3 milyon istek sayısını açmış durumda ve oyuncuların ne kadar çok bu oyunu beklediğini ortaya koyuyor.
 
Manor Lords Türkçe dil desteğiyle geliyor
 
 
 
Orta Çağ temasıyla beraber bizlere sunulmak istenen bu yapımda bir Lord olarak ilerleyebiliyor ve topraklarımıza hizmet etmek ve aynı zamanda buralara hükmetmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Mevsimlerin geçtiği, dinamik iklim ve gün döngülerinin bulunduğu bu yapımda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi stratejilerinizi ve planlarınızı oyuna aktarabiliyorsunuz.
 
14. yüzyılın sonlarına ait Frankonya sanatından ve mimarisinden ilham alan bu yapım tarihsel doğrulukla beraber aynı zamanda çeşitli olay örgülerini sunuyor ve hem oynanış hem de görsel gerçeklik açısından üst düzey bir performans sunmayı hedefliyor. Oyunda başında sahip olduğumuz köyü canlı bir hale getirmeye çalışıyor, kaynakları toparlayabiliyor ve üretim zincirlerini yönetmek durumunda kalıyoruz.
 
Son olarak, oyunun Türkçe dil desteğine sahip olduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Manor Lords
Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2024 00:03:55

0
uzun zamandır bekliyordum oyunu geçen yılda demosunu oynamıştım hiç donma kasma bug.gibi promblemlerle karşılaşmadım gayet akıcıydı cıkacagı günde hemen alacaz inş uzun yıllarda güncelleme alacak oyun olacak gelistiricilerin dedigi gibi ilk 1 kac ay oyun içi hatalarlar ugraşılıcak..

stableRevulation

24.4.2024 14:12:36

0
benim de listemde ama muhtemelen almam

İhsanblack02

24.4.2024 09:57:44

0
Benimde neredeyse ilk günden beri istek listemde. Adam koca koca firmaların yapamadığını yapmış. Kapsamı geniş, gerçek ve grafik tarzı güzel. Şu aoe4 rezilliğine bakar mısınız? Sadece grafiklere baksan Red Alert 3 gibi cici olmuş. Ve hiç iyi bir tercih değil. Tamam oyuna daha az emekle daha canlı gösterebiliyor ama bütün havasını götürüyor. Animasyonları, kıt mekanikleri saymıyorum bile. Küçücük haritaları da es geçemiyorum. Relic nasıl batırdı onu da anlamamıştım ama coh 3 çıkış yapınca anlamış oldum. Stüdyo kendi ilk 2 oyununun gerisine düşebilmiş. Türkçe de olsa alıp oynamak gelmedi içinden o incelemeleri izledikten yorumları gördükten sonra. Son yıllar da Strateji oyunlarının yeniden değer görmesi çok hoşuma gidiyor. Ve bu oyunların çoğu Türkçe çıkıyor. Homeworld3 bile. Demek ki Türk milleti strateji seviyor.

Funder

24.4.2024 01:15:53

0
Rts türünün 2020'lerde yeniden canlanacağını sanmazdım. Güzel gelişme.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız