Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi!

 
 
Yayıncılığını Deep Silver'ın ve geliştiriciliğini Warhorse Studios'un üstlendiği devam oyunu Kingdom Come: Deliverance II için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun  geçtiğimiz günlerde Steam sayfası güncelleniyor ve akabinde Türkçe dil desteğinin burada yer aldığını görebiliyoruz.
 
İlk oyunun iki katı büyüklüğünde olacak 
 
 
 
Steam sayfası üzerinde Kingdom Come: Deliverance II’nin dil desteği seçenekleri kısmına bakacak olursak sadece arayüz kısmının Türkçe olacağına görebiliyoruz. Ancak bu kısmın ilerleyen süreçte güncellenmesi bekleniyor. Nitekim ilk oyun bildiğiniz üzere tamamen Türkçe dil desteği ile beraber bizlere sunuldu. İkinci oyunun aynı şekilde mevcut desteklerle yayınlanması bekleniyor.
 
Sürpriz bir şekilde duyurulan Kingdom Come: Deliverance II, 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak. Oyun aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek. 15. yüzyılın Bohemya'sındaki iç savaşı konu alan yapım açıklanan detaylara göre 5 saatten fazla sinematik bir içeriği bünyesinde barındıracak ve ilk oyunun neredeyse iki katı büyüklüğünde olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdom Come Deliverance 2 Türkçe
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2024 11:52:21

0
Ilk oyun en favori oyunum oldu, kılıç topuz dövüşlerinde gerçekçiliği oyunun zorluğu orta çağ havasını hissettirmesi başka hiçbir oyunda yok. Ilk oyunu 11 kişi başlamışlar ikincide 250 kişi çalışıyor eminim çok güzel olacak

Philipp_Plein

25.4.2024 14:32:39

0
İlk oyunu PC ye Türkçe çıkartıp konsola getirmeyen rezil firmadır kendileri.

BSC Misafiri

25.4.2024 12:08:21

0
Birinci oyunun hikayesi iyi ama dövüş mekanikleri ve ok kullanmada nişan alma olmaması kötüydü. Allah'tan Nexus mod imdada yetişti. Bence oyunun en en büyük eksikliği finalinin olmayışı idi. Sanki bitirilmeden piyasaya sürülmüş gibiydi. Saatlerce kılıç kullanmayı geliştirip, hiçbir boss ile karşılaşmamak tam bir hayal kırıklığı oldu.

BSC Misafiri

25.4.2024 01:07:52

0
Ilk oyuna acildigi gun on siparis basmistim, ise yaramis olmasi guzel :) turkiye de baya satti bence. fakat deadwood un dedigi gibi kilic dovusunu bende hic beceremedim ok atip kacarak oyunu bitirdim sayilir. umarim bu kilic dovus dengesini iyilestiririrler benim gibi beceriksizler icin :D

fatihpos

24.4.2024 10:16:24

0
İnşallah konsol sürümlerede eklerler.

gokuba

23.4.2024 14:35:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Deadwood İlk oyunu severek oynamıştım. Lakin kılıç kullanmayı bir türlü beceremedim. Neredeyse bütün oyunu ok ile bitirdim :)
Umarım kılıç kullanma sistemini geliştirirler.

Deadwood

23.4.2024 14:26:31

+2
İlk oyunu severek oynamıştım. Lakin kılıç kullanmayı bir türlü beceremedim. Neredeyse bütün oyunu ok ile bitirdim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız