Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor

 
 
Dikkat çekici bisiklet yarışları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan ve aynı zamanda burada büyük bir menajer olabileceğiniz yapımda dünyanın bir numaralı bisiklet yarışlarına katılmaya hazırlanıyor ve zafer elde etmek için elinizden geleni yapmaya koyulabiliyorsunuz.
 
Yarış hedeflerinizi belirleyebileceğiniz, sözleşmeler için pazarlıklar yapabileceğiniz, yeni sponsorluklar bulabileceğiniz ve daha fazlasıyla beraber ön plana çıkabileceğiniz yapımda her sezon kendi takımınızı oluşturabiliyor ve kariyer modu sayesinde ise istediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Kariyer modu ile beraber zirveye ulaşmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyor, başka bisikletçilerle yani sporcularla beraber anlaşmalar gerçekleştirebiliyor, yeni sponsorluklarla beraber kar oranınızı burada arttırmak durumunda kalıyor ve sponsorlar burada takım için yenilenmiş hedeflerle beraber oyunun merkezinde yer almaya hazırlanıyor diyebiliriz.
 
Bisiklet ekibinizi kurabileceğiniz ve her yönüyle beraber geliştirebileceğiniz yapımda sponsorluklarla beraber sözleşmenizi yıllık bütçeyle önemli bir noktaya getirebiliyor ve aynı zamanda burada yapabilecekleriniz tamamen değişkenlik gösterebiliyor. Hangi sponsorluklarla beraber ön plana çıkabileceğinize siz karar verebiliyor, bu seçim tamamen size ait olabiliyor. Ek olarak hangi tarz oyun planına sahipseniz onu doğrudan oyuna aktarabilir ve elinizden geldiğince farklı noktalara çekebiliyorsunuz. Her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebilir ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla yapabileceklerinize ve seçimlerle beraber ilerleyen ve aynı zamanda farklı noktalara doğru ilerleyebileceğiniz bir yapının burada olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 
 
Kendi ekibinizi kurabileceğiniz ve bu kadro ile beraber menajerlik konusunda ön plana çıkmaya hazırlanabileceğiniz yapımda bisiklet ekibinizi burada her yönüyle beraber geliştirmeye hazırlanıyor ve aynı zamanda burada ekibinizi oluşturmak tamamen sizin işiniz oluyor. Yönetim unsurlarının tamamını sizin elinizde olması ile beraber yapım içerisinde sözleşmelerinizi yıllık olarak hesaplayabiliyor ve burada sözleşmelerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve her sezon boyunca farklı rollerle beraber de oyunda daha fazla para kazanmanın yollarını arayabiliyorsunuz. Sözleşme süresi elbette takıma bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor ve bir yıldan daha fazla uzun süren sözleşmelerle beraber de karşılaşmanız mümkün. Bu durum tamamen sizin içerisinde bulunduğunuz başarı, ekibin yönü ve daha fazlasıyla beraber değişkenlik gösterebiliyor.
 
Dolayısıyla burada sponsorlukları en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz ve sponsorlukların sizlere nasıl bir kar sağlayacak konusunda hamle yapabileceğiniz bir yapı sunuluyor. Bunun dışında hangi takımın yönetmek istediğiniz ve nelere meydan okuyabileceğinizi de tamamen siz seçebiliyorsunuz. Yani her bir sezon burada farklı takımla beraber çıkmaya hazırlanabiliyor, her bir sporcu ile beraber tek tek ilgilenebilir ve hangi bisiklete kullanabileceğini ve aynı zamanda hangi kadro ile beraber çıkabileceğinizi tamamen siz belirleyebiliyorsunuz.
 
Bu da oyunda yer alan menajerlik ve üst düzey strateji unsurlarının var olduğunu gösteriyor. Bu detaylarla beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. Bu sayede kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebilir ve hangi taraflara doğru çekmek istiyorsanız o yöne doğru ilerleyebiliyorsunuz.
 
 
Zaten bu tarz oyunlarda yarışları kazanmak ve ilerleyen süreçte ise kendi sisteminizi oyuna dökmek tamamen oyunun temelinde yer alan mekaniklerden bir tanesidir. Sözleşmelerle ve sponsorluklarla beraber takımlara geçiş yapabiliyor, en iyi şekilde kar marjınızı arttırmak için elinizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve önemli maçlarda reklam yapmak için burada farklı hamlelere doğru geçiş sağlayabiliyorsunuz. Yarış hedefleri artık daha gerçekçi bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bundan da beraber artık önemli yarışlarda reklam yapma fırsatları ile beraber de karşılaşmanız mümkün.
 
Bu sadece küçük sponsorluklarla beraber kendi reklamınızı yapabilir, bu sponsorlukları en iyi şekilde değerlendirebilir ve yarış hedefleri boyunca elinizden geleni yapmaya koyularak en iyi şekilde yarışlardan galip ayrılmak durumunda kalıyorsunuz. Burada yer alan sponsorlukların her birinin birbirinden farklı olduğunu da aktaralım, çünkü her sponsorluğun aynı olması elbette oyunda yer alan detayları en aza indiren unsurlar arasında bulunabilirdi. Ancak burada hangi bisikletçilerin takıma katılabileceği konusunda farklı ve bölgesel sponsorluklar ne kadar kar marjınızı yukarıya çıkarabileceğinize doğrudan karar verebileceğini göreceksiniz. Sponsorluklar ve daha fazla sponsorluk içerikleriyle beraber de karşılaşabileceksiniz.
 
Bununla beraber en iyi şekilde kendi deneyiminizi özelleştirebilecek ve bu şekilde beklentilerinizi karşılamak için oyunda farklı hamleler yapabileceksiniz. Örneğin, oyunda yer aldığı süre boyunca Kolombiyalı bir sponsor Kolombiyalı bisikletçilerden oluşan bir takıma sponsor olabilir ve bununla beraber o yöne doğru geçiş yapmak isteyebilir. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz bir yapının olduğundan bahsedebilir ve bu yapı ile beraber de siz de elinizden geleni yapmaya koyularak yarışlardan galip ayrılmak için farklı stratejiler benimseyebilirsiniz.

Sponsorlukların bir hayli önemli olduğu bu yapımda yıllık bütçemizin de önemli gelir kazanması gerçekten önemli, çünkü bununla beraber bu takımda istediğimiz şekilde kalabilir veya başka bir takıma geçmek durumunda kalabiliriz.
 
 
 
Girdiğimiz takıma en iyi şekilde değerlendirebiliyor, bu takımın en iyi şekilde kazanmasını sağlayabiliyor ve burada yapacaklarımıza beraber stratejik planlarımızı ön plana çıkarmaya hazırlanıyoruz. Yapacağımız hamlelerle beraber en iyi şekilde ilerleyebileceğimiz ve meydan okuyabileceğimiz yapılarla karşılaşabileceğimiz yapımda uzun bir yola doğru baş koyabiliyor ve sezonluk içeriklerle karşılaşabiliyoruz. Yapımda uzun vadeli hedeflerle beraber yeni ve geliştirilmiş bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve senenin başında sponsorluklara kendi seçeneklerinizi ve hedeflerinizi sunabiliyor ve bu sponsorluklar sizi seçip seçmeyeceğine karar verebiliyor. Hangi takımı yönetmek istediğinizi aynı zamanda siz karar verebiliyor ve sene başında istediğiniz gibi bu kararları gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bunun dışında yapım içerisinde elbette geliştirilmiş sistemlerle karşılaşırken aynı zamanda sezon içinde farklı yarışlarda hem sponsorlukların hem de takımın güvenini kazanmak durumunda kalıyorsunuz. Etap içerisinde farklı şekillerde galibiyetleri, reklam görünürlüğünü ve prestij yarışlarını ön plana çıkarmaya hazırlanıyorsunuz. Böylece en iyi şekilde kendi hedeflerinizi belirleyebiliyorsunuz. Uzun vadeli hedeflerle en iyi şekilde oyunda yer alabileceğiniz yapımda her sponsorun yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı şekillerde bize faydası bulunuyor. Takımı ne yönde ilerletmek istediğimize tamamen biz karar verebilir ve bu da bağlı olarak da doğru sponsoru seçmek tamamen bizim elimizde. Eğer yanlış sponsoru seçersek elbette daha az kar marjı ile beraber oyunda ilerlemeye başlayabiliyor ve bunların ne kadar önemli olduğunu oyunda vurguluyoruz.
 
 
 
Menajerlik sistemlerini sonuna kadar kullanabileceğiniz yapımda yarış performansı kapsamında elbette sporcuları değerlendirmeye alabiliyor ve hangi sporcuları yarışa katmak istiyorsanız ona göre kendi seçiminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun dışında yapım içerisinde birden fazla sponsorluklarla beraber sözleşme imzalayabiliyor ve her sponsorun beklentilerini bu kapsamda karşılamanız gerekiyor. Ancak bu şekilde sponsorlarla beraber işbirliğinizi ilerletebiliyor ve onları memnun etmeye dört gözle beklemeniz gerekiyor. Çünkü sponsorlarınız bu şekilde bir beklentisi olabiliyor ve memnun etmemeyi göze alırsanız sponsorluklarla ilişkiniz ne yazık ki ters düşebiliyor. Dolayısıyla yapım içerisinde bu sponsorluklarla beraber her zaman aynı frekansta olmanız gerekiyor ve onların karşılaştığı her türlü zorluğu ortadan kaldırmanız lazım.
 
Daha fazla yeni özelliklerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yapımda yapabilecekleriniz oldukça fazla değişkenlik gösterebiliyor ve kendi özelliklerinizi ve stratejinizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda yukarıda bahsettiğimiz gibi önce farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyimi de kendinize göre değiştirebiliyorsunuz. Farklı sponsorluklarla ön plana çıkabileceğiniz, bunlara en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz, hangi sporcunun hangi yarışlara katılabileceği ve daha fazlasıyla beraber tüm yönetim unsurlarını elimize alabiliyor ve takımı en iyi şekilde yukarılara doğru ve zirveye taşımak tamamen bizim işimiz oluyor. Zaten oyunun temelinde bu tarz bir yapı yer alıyor ve bununla beraber de en iyi şekilde oyunda ilerlememiz mümkün hale gelebiliyor.
 
 

Bisiklet yarışları ile beraber yer alabileceğimiz yapımda resmi bir rotanın olduğundan bahsedebiliyor ve her bir rota içerisinde gerçekten de sporcularımıza en iyi şekilde eğitmemiz gerekiyor. Sporcularımızın gücünü yukarı çıkarabiliyor, onların yeteneklerini geliştirebiliyor, daha da fazla güçlendirebiliyor ve yapay zekanın bu kapsamda daha da güçlü bir şekilde karşımıza çıktığına aktarabiliyoruz. Ek olarak oyunda gerçekçi bir gelişmişlik hissiyatı bulunuyor. Bu sistemlerle beraber bizlere rehberlik etmesi ve oyunda etkileşimde bir şekilde bizlere yeni yönetim unsurlarının sunulması için bir asistanın olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu asistan geliştirilmiş gerçeklik hissiyatıyla beraber karşımıza çıkıyor ve yapay zekanın burada önemli bir noktada olduğunu aktarabiliyoruz.

Baştan aşağı yenilenmiş arayüz ve sistemlerle beraber bizlere sunulacak olan bu yapımda elbette en iyi şekilde spor menajerlik deneyimini adım atmaya hazırlanıyor ve yeni sezon içerisinde yapabileceklerimiz oldukça değişeceğini gösterebiliyor. Resmi rotalarla ve içeriklerle beraber yer alabileceğimiz yapımda gerçek hayatta bulunan markalı bisikletlerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Yarışçıları en iyi şekilde biz değerlendirebilir ve bunları en iyi şekilde yarışlara katmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda en iyi kazançları elde etmek için yüksek kaliteli ekipmanlara yatırımlar yapabilir ve ekipmanlarla beraber de buradaki sporcularımızı koruyabiliyor ve bu ekipmanları en iyi şekilde kullanmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Bunun dışında oyunda her bir turda farklı yarış performansları ön plana çıkabiliyor. Dolayısıyla başarılarımızın anahtarı içerisinde ekipmanlar ve sporcumuzun bir sene oldukça önem arz ediyor. Sporculara ne kadar çok kondisyon sağlarsak ve onları ne kadar çok en iyi ekipmanlarla beraber donatırsak o kadar çok profesyonel bir takım haline gelebilir ve burada yapacaklarımızla beraber önemli kazançlar elde edebiliyoruz.
 
 
 
Elbette bu kazançlarımızı hemen hemen neredeyse tamamını takımımıza ve sponsorluklara harcamak durumunda kalıyor ve en iyi ekipmanlarla beraber de bu kaliteli yatırımları yapmaya devam edebiliyoruz. Her ufak ve küçük bir iyileştirmeyle beraber dünyanın bir numaralı takımı olmayı ilerleyebildiğimiz ve bu yolda istediğimizi yapabildiğimiz yapımda, takımları en iyi şekilde değerlendirebiliyor, takım içerisinde yer alan sporculara en iyi şekilde eğitim verebiliyor ve onların güçlenmesini sağlayabiliyoruz. Menajerlik koltuğunda yer aldığımız yapımda, takım içerisinde yer alan anlaşmazlıkları çözmek, onları en iyi şekilde değerlendirmek, hangi sporcunun hangi yarışa katılabileceği ve daha fazlasıyla beraber tamamen biz ilgilenebiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Kısaca toparlayacak olursak, oyunda gerçekçi bir bisiklet yarışı deneyimi bizleri bekliyor ve en iyi şekilde menajerlik deneyimiyle beraber de oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Tüm yönetim unsurlarının elimizde bulunduğu yapımda, kariyer modu ile beraber kendimizi takıma adapte edebiliyor, en iyi şekilde takımı yönetebiliyor ve bu şekilde zirve yolunda ilerlemek durumunda kalıyoruz. Yarışlarda kendi stratejimizi ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve farklı planlamalarla beraber de yolumuza devam edebiliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pro Cycling Manager 2024
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız