Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Astrolabe Games, Patapez Interactive tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı roguelite aksiyon oyunu Dunjungle'ı piyasaya çıktığında Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Şuan için çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Dunjungle , barışçıl yaratıklarını dönüştüren ve yoluna çıkan her şeyi yok eden yozlaştırıcı bir gücün tehdidi altında bir ormana maceraya atılan bir maymunu konu alan aksiyon dolu bir roguelite oyunudur.
 
Sürekli değişen zindanları, tapınakları, mahzenleri ve diğer gizemli yerleri keşfedecek, burada her türden tuhaf düşmanları ve silahlar, büyüler ve kutsal emanetlerden oluşan bir cephanelik bulacaksınız ve her oynadığınızda size farklı bir deneyim sunacak.
 
Bütün yaratıklar düşman değildir! Yolunuz boyunca kaybolmuş, tuzağa düşmüş veya belki de orada sadece vakit geçiren karakterler bulabilirsiniz. Onlara yardım edin, böylece arkadaş olabilirsiniz!
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Dunjungle Astrolabe Games Patapez Interactive yandan kaydırmalı
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız