Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarok PS5 Pro İçin Geliştiriliyor

 
 
Yakın zamanda Sony tarafından tanıtılan PlayStation 5'in Pro sürümü için birçok oyun şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Orijinal konsola göre daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanan PS5 Pro’nun tüm gücünden yararlanılmak isteniyor. Şimdi ise özellikle birinci taraf oyunlar bu sürüme kavuşmaya hazırlanıyor.
 
God of War Ragnarok yeni geliştirmelerle karşımıza çıkacak
 
 
 
İçinde bulunduğumuz süreçte Sony ve diğer yayıncılar, yeni konsol sürümü için hangi oyunların geleceğini açıkladı. Bu oyunlar arasında Marvel's Spider-Man 2, Ratchet and Clank: Rift Apart, Horizon Forbidden West, Resident Evil Village, Dragon Age: The Veilguard, Diablo 4 ve çok daha fazlası yer alıyor. Ayrıca PlayStation Store’a göre God of War Ragnarok, PS5 Pro Enhanced sürümüyle karşımıza çıkacak.
 
Aksiyon macera oyunu için söz konusu geliştirmelerin hangisi olacağı bilinmiyor. Ancak muhtemelen daha iyi kare hızı, geliştirilmiş görseller, ışın izleme desteği ve çok daha fazlasıyla üst düzey bir oyun deneyimini bizlere sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Silent Hill 2 Remake 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı Ubisoft, Kullanıcı Verilerini Meta İle Paylaştığı İddiasıyla Dava Edilidi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız