Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı, The Witcher 3: Wild Hunt Hakkında Konuştu


     2015'in başında oyuncularla buluşacak The Witcher 3: Wild Hunt hiç şüphesiz oyuncular tarafından dört gözle beklenen bir yapım. Geçtiğimiz günlerde sunacağı dünya ile gündeme gelen oyun bu kez oyunun yazarının söyledikleriyle oyuncuları heyecanlandırdı.
 
     Witcher 3: The Wild Hunt'ın yazarı Jakub Szamalek oyunun hikayesi hakkında şunları söyledi: "Gerçekten olgun olan oyuncular için bir oyun yaratmak istiyoruz. Bu herkes için olan bir oyun değil. Başarmak istediklerimize ulaşmak için çok hırslıyız. Yaptığımız oyunun hikayesi oldukça karışık. Bu yüzden tam olarak anlamak için biraz çabalamanız gerekecek."
 
     Aynı mantığı savunan başka bir konuşma da oyunun görev tasarımcısı Mateusz Tomaszkiewicz'den geldi. Tomaszkiewicz şöyle dedi: " Oyuncuların bir kaç görev tamamladıktan sonra görevleri nasıl tasarladığımızı anlamalarını istemeyiz. Bu yüzden ne kadar küçük olursa olsun her görevde yeni ve şaşırtıcı bir şeyle oyuncuların karşısına çıkmaya çalışıyoruz. Tabi ki bazen iyi veya kötü seçim yapabileceğiniz anlar olacak fakat her zaman haksız çıkacağınız bir twist (sürpriz) bulunacak. Bunu da çok fazla kullandığımızı düşünmüyoruz. Yani ne zaman bir seçim yapmanız gerekirse sonunda beklemediğiniz bir şeyle karşılaşacak değilsiniz."
 
     İlk iki oyunuyla beğeni toplayan seri, üçüncü oyunu Witcher 3: Wild Hunt ile çıtayı yükseklere taşıyacağını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Playstation Now'ı Gözler Önüne Seren Bir Video Sızdırıldı Uncanny Valley - Güvenlik Görevlisi Olmak Kolay Mı Sandınız?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.5.2014 14:33:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Boşuna sony fanboyluğu yapmıyoruz kardeşim al işte efsane bir oyunu haldur huldur oynayıp bitiricez
Sony ile mantığı kuramadım

mbald

5.5.2014 10:56:59

0
2.oyundaki yapay zeka sorununa el atıp,rpg türündeki grafiklerde devrim yaparsa efsane olabilir.

frivolousam

5.5.2014 09:51:35

0
Ya birakin bu turkce/korsan-torrent muhabbetini artik. Sanki millet keyfinden korsan oyun oynuyor. Cok zengin ulkeyiz, gelir ortalamiz mukemmel de sanki herkesin orjinal oyun oynamasini bekliyorsunuz. Yeterli gelire sahip oyuncularin 90%i zaten korsan isine girmiyodur. Ha simdi biri cikip "oyun oynamak luks, parasi olmayan oynamasin" der, ben de ona "luks degil" derim ayrica luks ise bile sirf bunu soyledin diye kimse korsan oyunlara, hic oyun oynamamayi tercih etmiycek. Sonucta bu da cogu sey gibi egitim ve gelir duzeyiyle dogru orantili bir durum. Kisa surede degisecek bir sey degil. Ayrica bugun korsan oyun oynayan kimsenin ilerde orjinal oyun alma olasiligi, hic oyun oynamayan kimsenin ilerde orjinal alma olasiligindan daha fazladir, eyyorumlamambuhadar.

OnrGrTR

5.5.2014 07:16:14

0
Güzel ülkem insanının büyük bir kesimi oyuna para mı verilir zihniyetinde devam ettiği sürece oyunlarda yabancı dillere mahkum kalmaya devam edeceğiz...

KortX

5.5.2014 00:22:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02 Oyun turkce cikmiyormus yorumlara gore.O zaman sadece ingilizcesi iyi olanlar anlar.eeeee o zaman oyuna ne gerek kaldiki.Hicbir sey anlamadan oynuyacagima oynamam daha iyi.Ayrica bir oyunun her kesime hitap etmesi gerekir.Nedeni burada bir sinif ayrimi yapilmasidir


NOT:TELEFONDAN YAZDIM
Bir ülkedeki oyuncuların %80 i torrentçi olursa tabi çıkarmaz adamlar.

maliaslaner

5.5.2014 00:17:22

0
Oyunu Tr çıkarmayın aman ha.. Bir de çok zor yapın, adamsınız. Önceki oyunu Tr alanlardanım ben de.

- The Stig -

5.5.2014 00:11:58

0
Belliki Game of thrones etkisinde kalmislar..

Cihathalitt

5.5.2014 00:11:24

0
Yapımcıların adları oyunun kendisinden daha karmaşık.

KauFmaNXIII

4.5.2014 23:32:35

0
Çoluk çocuk oyunu olmaması güzel.Hardcore oyun istiyoruz artık.

BSC Misafiri

4.5.2014 23:29:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri neyse ki ingilizcem üst seviyede, çünkü bu oyunu anlamadan oynayacağına , git ağaca bön bön bak daha iyi.
Sen zamanında ağaca baya baktın anlaşılan.

rambocuk

4.5.2014 23:11:48

-3
Boşuna sony fanboyluğu yapmıyoruz kardeşim al işte efsane bir oyunu haldur huldur oynayıp bitiricez

zedan02

4.5.2014 22:30:59

-1
quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02 Oyun turkce cikmiyormus yorumlara gore.O zaman sadece ingilizcesi iyi olanlar anlar.eeeee o zaman oyuna ne gerek kaldiki.Hicbir sey anlamadan oynuyacagima oynamam daha iyi.Ayrica bir oyunun her kesime hitap etmesi gerekir.Nedeni burada bir sinif ayrimi yapilmasidir


NOT:TELEFONDAN YAZDIM
Ne diyon bilader oyunda cinsel şeylerde var çocuklarda mi oynasin yani?

Kebabs

4.5.2014 21:37:10

0
Ya şu ingilizcem müthiş ah siz ingilizce anlamıyanlar çok cahilsiniz gibi tavır takınanlara sinir oluyorum neden türkçeye destek vermek varken hava atıyosunuz ben türkçe olmasını isterdim şahsen witcher 2 yi almıştım ülkemizde az satılmasının sebebi bir tane reklam dahi yoktu adından bahsetirmedi bile şu an bu oyunu bilmeyen bir çok kişi vardır skyrim kendine az çok yer edindi mesala ama malesef bunda olmadı.

Aeschyli

4.5.2014 21:27:11

+3
Oyunçeviri sonradan çevirir diyeceğimde onlarda iyice pasifleştiler. Herhalde dağılacaklar. Olacağı buydu zaten pek destek almıyorlardı. Keşke şu oyunu türkçe oynayabilseydin. Witcher 2 orjinal aldığım nadir oyunlardandır. Kesinlikle hakediyor.

hulkhakan02

4.5.2014 21:02:53

-3
Oyun turkce cikmiyormus yorumlara gore.O zaman sadece ingilizcesi iyi olanlar anlar.eeeee o zaman oyuna ne gerek kaldiki.Hicbir sey anlamadan oynuyacagima oynamam daha iyi.Ayrica bir oyunun her kesime hitap etmesi gerekir.Nedeni burada bir sinif ayrimi yapilmasidir NOT:TELEFONDAN YAZDIM

BSC Misafiri

4.5.2014 21:01:47

-3
neyse ki ingilizcem üst seviyede, çünkü bu oyunu anlamadan oynayacağına , git ağaca bön bön bak daha iyi.

StrangerLovely

4.5.2014 20:44:58

0
Şimdi anla anlayabilirsen o İngilizce ile. Arkadaş az çok İngilizce de biliyorum ama oyunlarda ilk defa görmüş gibi kalıyorum. Keşke Türkçe çıksaydı.

ErayG-TR

4.5.2014 20:36:50

+1
Ah ah.. Bu oyunun Türkçe gelmemesi çok büyük bir kayıp :(
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız