Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WiiWare Geliştiricileri Nintendo'dan Memnun Değil

Image and video hosting by TinyPic
Nintendo konsolları çok satmasına rağmen online özellikler konusunda Nintendo'nun diğer konsolların gerisinde kaldığı  söylenebilir. Son zamanlarda WiiWare ve DSiWare'e oldukça önem veren Nintendo'ya bazı eleştiriler de geldi.
 
JV Games yetkilisi Nintendo'nun WiiWare servisinin reklamını yapamamasından şikayet ederek şu açıklamayı yaptı "Nintendo'nun online servislerin yeterince reklamını yapmadığını kanısındayız"

JV Games, WiiWare için Pong Toss, Christmas Clix ve Incoming gibi oyunları yapmıştı.
 
Diğer yandan Pop ve My Notebook'un yapımcısı Nnoo Games yetkilileri ise "Benim fikrime göre, Nintendo, WiiWare ve DSiWare mağazalarını daha fazla oyuncuların aklında bulundurmalı" açıklamasını yaptılar.
 
Firmalar açıklamalarının devamında oyuncuların büyük çoğunluğunun online servislere bağlandıklarında tam olarak ne yapacaklarını bilmedikleri asıl şikayetleri, Nintendo'nun bu konuda ne yapacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo wiiware dsiware
Activision : "Spider Man Oyunlarımız Berbattı" Heavy Rain'in Japonya Kapağı da Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız