Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış

 
 
CD Projekt Red tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 çıkışı ile birlikte oyuncuların eleştirileri altında kaldı. Oyunun piyasaya sürülmesi birçok sorunu beraberinde getirdi ve aslında tamamlanmadığı ortaya çıktı. Ancak geliştirici ekip, tüm bu sorunları düzeltmeyi hedefledi ve oyunu neredeyse baştan sona yeniden düzenledi. Geldiğimiz noktada ise sorunsuz bir şekilde oyuncular tarafından oynanıyor.
 
Cyberpunk 2077 üzerinde artık hiçbir çalışan kalmadı
 
 
 
Oyunun tüm sorunlarının giderilip tam bir oyun haline gelmesiyle beraber yakın zamanda Phantom Liberty adlı ek paket çıkışını gerçekleştirdi. Bu paketin aslında başarılı olması, temel oyunun başarısız bir çıkış yapmasından kaynaklanıyor. Oyundaki hataları ortadan kaldırmaya çalışırken ekip, yıllar boyunca birçok alanda tecrübe kazandı ve oyunu resmen yeniden dokudu. Tüm bu deneyim ek pakete yansıtıldı ve DLC'nin başarılı olmasını sağladı.
 
Kıdemli görev tasarımcısı Pawel Sasko “2020'de piyasaya sürülen orijinal oyun kötü olmasaydı, Phantom Liberty gibi güzel bir paket belki de karşınıza çıkmayabilirdi” ifadelerini kullandı. Ek paket oyuncular tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı ve Steam platformunda çok olumlu eleştiriler aldı. Dikkat çekici bölgeleri ve temel oyun hissi veren içerikleriyle DLC şu anda çok satmaya devam ediyor.
 
Son olarak Cyberpunk 2077, 2020'de çıkışını gerçekleştirdi ve yaklaşık olarak üç buçuk yıl boyunca sürekli olarak güncellemeler aldı. Oyun bu süreç boyunca aslında ilk günde olması gereken sürüme ulaştı. Geçtiğimiz sene ise oyunun DLC paketi piyasaya sürüldü ve artık Cyberpunk 2077 üzerinde herhangi bir çalışanın olmadığı belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.7.2024 22:12:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Çöp oyun çöp dlc jared gibi fanboyları sever sadece
Ve konuştu hayatında sadece RDR2 öven ve valorant b*kunu oynayan, oyun cahili

BSC Misafiri

9.7.2024 16:07:31

0
Ne kötü çıkışı canım. Ezici kitle şu an oyuna tapıyor... Olan 2020 Aralıkta o rezil halini V1.03'ü oynayan bizlere oldu. Sayesinde pre-order olayına tövbe ettim, MGS 3 Remake bekliyorum ona rağmen almadım gene paramla rezil olmayayım diye.

BSC Misafiri

9.7.2024 11:58:14

0
çok sevdiğim bir oyun bu herkesin ilk çıktığı zaman aklında kalmış olsada olumsuz tarafları ben ilk çıktığı zamanda da oynadım herhangi bir bug yada kapanma sorunu yaşamadım sadece arada bi textureler geç yüklendi o kadar sanırım sanşlı kesimdeyim 2.0 ile zaten baya baya toplamış oyun benim cd projeckte güvenim tam bu konuda

nty35

8.7.2024 19:02:50

0
demek ki söz verilen amd fsr 3 ve frame generation destek güncellemesi gelmeyecek

JaReD22

8.7.2024 18:03:40

+1
İlk başta beklenildiği gibi çıkmasa da daha sonrada 2.0 sürümü ve dlc ile muhteşem bir geri dönüş yaptı :) 250 saat gameplay + başarımları fulledim :)

BSC Misafiri

8.7.2024 16:31:56

0
Çöp oyun çöp dlc jared gibi fanboyları sever sadece

JaReD22

8.7.2024 10:57:14

0
Bence yine dlc iyi olurdu çünkü dlcleri ana oyundan daha iyi yapmayı başaran bir firma Bakınız blood and wine dlcsi ana oyundan daha kaliteliydi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız