Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu

 
 
Yayımcı Ubisoft ve geliştirici Unfrozen, PC için sıra tabanlı strateji oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era'yı duyurdu. Oyun, 2025'in 2. çeyreğinde Steam üzerinden Erken Erişim'de yayınlanacak.
 
Erken Erişim sürümü, temel oyun mekaniklerini ve tam sürüm için planlanan içeriğin önemli bir hikayesini içerecek. Erken Erişim döneminin yaklaşık bir yıl sürmesi bekleniyor. Tam sürüm piyasaya sürüldüğünde, daha fazla içerik, rafine edilmiş oyun mekanikleri, iyileştirilmiş görseller ve genel olarak daha cilalı bir deneyim sunacaktır.
 
Heroes of Might & Magic: Olden Era; bu ünlü serinin, daha önce bahsi geçen ama bir Heroes of Might & Magic oyununda henüz ayak basılmamış olan, Jadame kıtasında bulunan Enroth'ta geçen yeni oyunudur. Keramet ve tehlikelerle dolu, canlı, fantastik bir dünyada gezinin, olağanüstü başkentler inşa edin, devasa ordular kurun ve kahramanlar ile efsanevi yaratıkların destansı, oldukça taktiksel savaşlarında çarpışın.
 
Yeni bir sefer hikâyesini, birden fazla tekli oyun haritasını ve sınırsız sayıdaki, rastgele oluşturulmuş senaryoları tek başınızı oynayın veya çok oyunculu modda, rakibiniz ya da müttefikiniz olacak başka oyuncularla akıl ve büyü savaşlarına tutuşun. Ayrıca harita editörü aracıyla kendi hikâyenizi oluşturabilir, sonrasında tüm dünyadaki oyunculara sunabilir veya kendinize saklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Heroes of Might & Magic: Olden Era Ubisoft Unfrozen strateji pc
Avowed ve Monster Hunter Wilds Yalnızca PC'de 60 FPS'i Destekleyecek KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor

BSC Misafiri

26.8.2024 23:42:38

0
Songs of Conquest oyunundan sonra bunun da gelmesi müthiş oldu. Trailer'ı çok hoşuma gitti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız