Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers'ın Yönetmeni Geri Bildirimlere Önem Verdiklerini Söyledi

 
 
Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers, çok oynanmaya devam ediyor. Serinin önceki oyunlarından farklı olarak daha fazla özgürlük sunan bu yapım Steam'de seri içerisinde en çok eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunu kırdı. Sonic Team ve Sega tarafından oyunculara sunulan oyunun yönetmeni ise yaptığı yeni bir açıklamada oyuncuların geri bildirimlerine önem verdiklerini dile getirdi.
 
Sonic Frontiers yönetmeninden geri bildirimleri önemsiyoruz mesajı
 
 
 
Sonic Frontiers yönetmeni Morio Kishimoto, yaptığı yeni bir açıklamada ekip olarak oyunculardan ve eleştirmenlerden gelen geri bildirimlerin incelendiğini ve bu konunun dikkate alındığı belirtti. Twitter gönderisi aracılığıyla hayranlara ulaşan Kishimoto ayrıca Sonic Frontiers ile hikayenin sona ermediğini söyledi.
 
Kishimoto Twitter gönderisinde ek olarak şunları belirtti: "Şu ana kadar sizinle iletişim kurmadığım için üzgünüm. Oyunun çıkışından beri oldukça meşgulüz. Bu süreçte eleştirmenlerin ve oyuncuların yorumlarına bakıyor ve kontrol ediyoruz. Sizin de belirttiğiniz gibi bazı kısımlarda eksiklikler mevcut. Bu eksiklikleri tamamlayacağız.”
 
Sonic Frontiers şu anda PlayStation 5, Xbox Series , PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için mevcut. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle platform pc Sonic Frontiers
Rune Factory 3 Special - Açılış Sinematiği Mika and the Witch’s Mountain, 2023 Yılına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız