Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: Bölge Kilidi Devam Edecek


     Nintendo'nun ev konsollarının yanı sıra, taşınabilir oyun konsolları için de bölge kilidi uygulaması oyuncuların büyük tepkisini çekiyor. Özellikle 3DS sahipleri tam anlamıyla bu duruma ateş püskürüyor. Buna karşın Nintendo'dan yapılan açıklama bölge kilidinin kalkmayacağı yönünde. 
 
    "Nintendo'nun sistemlerinden bölge kilidini kaldırma planı yoktur. Bu kararı almakla, Nintendo aile kontrol sistemini, bölgesel standartlar konusundaki şikayetleri engelleme ve derecelendirme konusunda işini garantiye alıyor"
 
    Bu tür iddialı açıklamaların daha sonra gayet resmi bir şekilde geri çekildiğine oyun dünyasında çokça şahit olduk. Son olarak Microsoft yetkililerinin "interneti olmayan Xbox 360 alsın" türündeki açıklamasından kısa bir süre sonra konsoldaki hemen hemen bütün kısıtlamalar kaldırılmıştı. Yani ümitler henüz tükenmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS Region Lock Bölge Kilidi
Haftaya Batı için Tales Duyurusu Yapılacak Sunset Overdrive'a Cloud Desteği
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.7.2013 18:48:59

0
Wii u nun halinde ne varmış.Wii u nintendo ya dil uzatanların yıllardır kullandığı grafik olayınmı bitirdi.Diğerleri kadar iddalı demiyorum ama yine de bizim için yetreli grafikler sundu.Üstelik bu konsol daha yeni çıktı fiyatı da yüksek.Sen fiyatı düşünce gör.

Bowser Zeki

4.7.2013 12:39:25

0
Tamam ev konsolunda mantıklı ama EL KONSOLUNDA neden var!!! PAL alamıyorum sırf bu yüzden.

Kreuger

4.7.2013 11:24:52

0
nintendo ya kizdim 15 sene konsol ve oyunlari almadim oynamadim ensonunda dayanamadim bu sene wiiu aldim sattim simdi elimde 3ds var sirf mario hatirina

Guest-90F2E1A19

4.7.2013 11:13:11

0
Açıkçası Nintendo'dan Microsoft gibi bir döneklik beklemem.Adamların zaten belirli bir oyuncu kitlesi var, başka konsola geçmeyecek bir kitle bu. Sadece yeni oyuncular kazanabilmek için kilidi kaldırmaları lazım bence. Zaten Wii U'nun hali ortada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız