Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFAe World Cup 2024 Elemeleri Bugünden İtibaren eFootball'da Başlıyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün amiral gemisi futbol simülasyonu oyunu eFootball™'un "FIFAe World Cup 2024™"te (FIFAe Dünya Kupası 2024) yer alacağını duyurdu. Oyun içi elemeler bugün başlıyor!
 
FIFAe World Cup 2024 Hakkında
 
FIFA® tarafından düzenlenen resmi bir e-spor turnuvası olan FIFAe World Cup 2024™’te eFootball™ turnuvaları iki kategoride düzenleniyor: Konsol (PS4 ve PS5) ve Mobil.
Hem oyun içi elemelerini hem de Ulusal Adaylık Aşaması'nı kazanan oyuncular, bu yıl offline olarak düzenlenecek olan "FIFAe World Cup 2024™"te bir araya gelecek ve Dünya Şampiyonu unvanı için yarışacak.
 
Bu yıl, dünyanın dört bir yanından 18 ülke final turnuvası olan "FIFAe World Cup 2024™"e katılabilecek. Bu 18 ülkeden birinin vatandaşı olmayan oyuncular da oyun içi elemelerin 3. Turuna kadar katılarak ilgili oyun içi ödülleri almaya devam edebilecekler.
 
Turnuva takvimi
 
Turnuvanın tamamı üç ana bölüme ayrılacak:
 
10-20 Ekim tarihleri arasında üç aşamalı oyun içi elemeler gerçekleştirilecek
28 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında katılan 18 ülkede çeşitli Ulusal Adaylık Aşamaları gerçekleştirilecek.
 
Son olarak, 2024'ün sonlarına doğru offline olarak düzenlenecek olan ‘FIFAe World Cup 2024™’ün Final turu gerçekleştirilecek.
 
 
 
18 ülke yarışıyor
 
'FIFAe World Cup 2024™' beş farklı kıtadan on sekiz ülkeyi bir araya getirecek. Japonya, Tayland, Endonezya, Güney Kore, Hindistan, Malezya ve Suudi Arabistan turnuvanın Asya ayağını oluşturuyor. Avrupa, Fransa, İspanya, Portekiz, Türkiye, Hollanda, Polonya ve İngiltere dahil olmak üzere yedi ülkeyle turnuvaya dahil oluyor. Fas Afrika bayrağını, Kosta Rika Kuzey Amerika bayrağını dalgalandırırken Brezilya ve Arjantin de Güney Amerika'yı temsil edecekler.
 
FIFAe World Cup 2024™ oyun içi elemelerin detayları
 
‘FIFAe World Cup 2024™’ etabında, oyun içi eleme ve Ulusal Adaylık Aşamaları’nı geçerek kupayı kazanan 18 ülkeden oyuncular bir araya gelecek. Kullanıcılar oyun içi elemeleri tamamladıklarında toplamda 50 eFootball™ coini, 5.000 eFootball™ puanı, 30.000 Exp ve 3 beceri eğitim programı gibi oyun içi ödüller kazanabiliyorlar.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun firmalar oyunlar 2024
Star Wars Episode I: Jedi Power Battles Remaster Duyuruldu Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız