Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games bu hafta Death Stranding oyununu ücretsiz veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime geçtiğimiz gün açıldı. Bu hafta açık dünya aksiyon macera oyunu Death Stranding'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilirsiniz. Oyunu 25 Mayıs Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Death Stranding 
 
 
 
Death Stranding'de oyuncular Sam Bridges rolünü üstleniyor ve gizem dolu bir yolculuğa çıkıyor. Hideo Kojima tarafından biz oyunculara sunulan bu yapım içerisinde açık dünyada sağı solu gezebiliyor, etrafı keşfedebiliyor, gizemli yaratıklarla mücadele ediyor ve bizlere emanet edilen eşyaları bir noktadan diğer noktaya doğru taşımaya çalışıyoruz.
 
Death Stranding, Decima Engine oyun motoruyla geliştirildi ve oyuncular tarafından sevilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyun PC'de Intel XeSS, AMD FSR 2.0 ve NVIDIA DLSS 2 teknolojilerini destekleyen ilk oyunlardan biri.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Death Stranding ücretsiz
Metro: Last Light şu anda Steam'de ücretsiz! Tamamen sizin oluyor Cyberpunk 2077'nin Phantom Liberty genişletmesi Haziran'da gelebilir!

mehmetalpertr

19.5.2023 21:39:50

0
M...G ve Y...içi kargo buna sevindi....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız