Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dissidia D.Final Fantasy'ye Yeni Bir Karakter Daha

Oyun grafikleri ile de dikkat çekiyor.

     PSP'deki en iddialı dövüş oyunlarından biri olan Dissidia Final Fantasy'nin devam oyunu, ilkinden çok daha geniş bir karakter listesi ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zaten oldukça kalabalık olan karakter listesine her geçen gün yenileri ekleniyor. Square Enix yaptığı açıklama ile Dissidia Duodecim Final Fantasy'nin yeni karakterini tanıttı. 
 
      Final Fantasy serisinin ilk online oyunu olan FFXI'de karşımıza çıkan Prish, Dissidia D.FF'de oynanabilir karakter olarak yer alacak. Bu karakter duyurusu ile birlikte oyun için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
     Bu yeni görüntülerde Prish'in savaş anlarına da yer verilmiş. Ayrıca Final Fantasy XII'den Vaan ve Basch'ın mücadelesini de görüyoruz. Görüntülerde Vaan'ın üçüncü formu da yer alıyor. 22 Mart'ta çıkacak olan oyunun yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dissidia Duodecim Final Fantasy Final Fantasy PSP Square Enix Dövüş
Gears of War: Kinect Yapım Aşamasında mı? MDK 2 WiiWare Portu Bitti, Sıra PC HD Remake'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dissidia Duodecim Final Fantasy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız