Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cevat Yerli: "Yeni Nesil Konsollar Gecikti"


   Daha önceki röportajlarında mevcut konsollardan epey dert yanan Cevat Yerli, bir röportajında daha gelecek neslin geciktiğini vurguladı. VG247'ye konuşan Yerli, yeni Playstation ve Xbox'ın geç kaldığını söyledi.
 
   Açıklamasında Cevat Yerli, "Gelecek nesil konsolların şu an için ne durumda olduğuna dair yorum yapamayız fakat artık bu konsolların duyurulma vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Hatta geç bile kalındı." sözlerini söyledi.
 
   Yerli, "Bu nesil yavaş yavaş ölüyor ve herkes dört gözle yeni nesil konsolları bekliyor. Bu durum bir yandan tabletlere de yarıyor çünkü tabletler, bu nesildeki konsolların kalitesine ulaşmış durumda." dedi ve ekledi;
 
"Tabletler şu an oyun endüstrisinde baskın durumda ve böyle giderse daha da yükselişe geçecekler."

Bu haberin bağlantısı
URL
crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
THQ'dan Yeni Oyun Duyuruları Geliyor Ouya'nın Boyutuna Bir de Böyle Bakın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ullu

8.8.2012 14:52:26

0
abi tamam bende pc'ciyim ama aynı şeyi kaç kez söylemeyi planlıyorlar? :/

FantasyFiRe

8.8.2012 12:46:14

0
oyunların grafik ve fizik motoru yönünden gelişmesini her zaman pc ler sağlar konsollar değil ama konsolcu arkadaşlar her zman bunu inkar ediyorlar ve akla mantığa çok ters bir şekilde oyunların bugünkü noktaya gelmesini sağlayanın konsollar olduğunu savunuyorlar. Hatta bazıları oyun tarihinin 1970 lerde Pong adlı makine ile başladğını ve Pong'un da aslında bir oyun konsolu olduğunu söylüyor tamam doğru sonuna kadar katılıyorum ama bilgisayar teknlojisi gelişmese şu an da halen Pong'a talim ediyor olurdunuz bunu unutayın. Sonuçta oyun konsolları da donanımlardan oluşmaktadır ve bu donanımlarda pc donanımlarının daha küçük bir alana sığdırılmış şeklidir. Tüm bunları görmezden gelip oyunları bugünkü haline konsolların getirdiğini söylemek salaklığın sınırlarını zorlamaktır.

Amrothrim

8.8.2012 12:15:05

+2
Konsollar PC'leri nasıl geçicek akıl var mantık var, PC güç olarak sınırsız birşeydir beyler bunu aklınıza koyun hiç bir zaman PC'nin verdiği kaliteyi konsollar veremeyeceki, bu arada gta v i muhabbete katan arkadaş bence espiri yaptı, bu arada celtic warrior sende espiri yaptın büyük ihtimal ama pclere gamepad takıldığını unuttun galiba, bilgisayarı gidip televizyona bağlarsak da büyün konsolları çöp yapan bir şey ortaya çıkar, bence konsolcular sadece şu ana kadar verdikleri parayı savunuyor çünkü konsol milleti korsandan orjinala çekmek için yapılmış (şerefsizlerin yaptığı) bir makinadır arkadaşlar. Konsol çok değersizdir bunu yakında anlayacaksınız zaten. Not: Özellikle bu ekrana bağlama olayı laptoplar için geçerli, bazı markaları biliyoruz canavar laptoplar yapıyorlar. Not: 1990 yılında çıkan oyunuda şimdiki pcde oynayabilirken şimdiki oyunlarıda bu pcde oynayabiliriz ama ben bu durumu konsolda göremedim siz gördünüz mü? :)

musAKka

8.8.2012 11:36:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Sende konsol var mıydı yav daha önce?
Sega Mega Drive'lardan bu zamana kadar Wii hariç kullanmadığım konsol kalmadı ki. Sonraki yıllarda da (15 sene öncesinden itibaren) temel platformum PC oldu, diğer konsollar da sürekli etrafında yancı kaldı. Özellikle PS3'te oynamadığım bazı excl. oyunlar var, onun için PS3 alacağım. Onları bitirince tekrardan satıp Xbox360'a döneceğim. Zaten evliliğe de 3 haftadan az kaldı, sonrasında hatunla sürekli ortak kullanabileceğim bir cihaza ihtiyaç var. O yüzden bu sefer Xbox360 kalıcı olur muhtemelen. Konuya biraz dönecek olursak; evet konsollar oldukça geri kaldı ama öte yandan bakınca da; uzun süre değiştirilmeden kullanılmazsa konsolun bir anlamı kalmaz. Konsola yeni çıkan oyunlar özellikle grafiksel anlamda geriye düşmüş olabilir ama yine de çok yetersiz olduğu düşünülemez. Zaten en çok dert multiplatform oyunlarda oluyor. Oyunu her platforma uygun hale getirmek kolay değil. PC'ye çıktığında daha üst düzey grafiklere ulaştırman lazım yoksa o tarafı memnun edemezsin. Ya da aynı şekilde PC bazlı çıkardığın oyunun konsolda düzgün çalışması için üst düzey grafiklerde indirime ve optimizasyona gitmen gerekiyor. Battlefield 3 örneğindeki gibi online oyuncu sayısında bile değişiklik gerekebiliyor. Ama buna karşın exclusive oyunlar için hiçbir sorun yok ortada çünkü direkt karşılaştıracağın bir platform yok. Dikkat ederseniz "konsollar geriye düştü", "yeni nesil çok gecikti", "bu grafikler artık yetmiyor" diyen firmalar, kişiler genellikle multiplatform oyun üreticileri oluyor. Onların açısından baktığımızda haklılar. Ama exclusive oyun üreticileri için dert olmaz bu.

Project Scorpio

8.8.2012 11:00:49

0
Sende konsol var mıydı yav daha önce?

musAKka

8.8.2012 10:50:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Orası öyle ama ne oyunlar kaçırdınız bir bilsen. [:'(]
Kaçan birşey yok yahu, hepsi orada duruyor işte. Oynadıklarımı oynadım, oynamadıklarım için tekrardan konsol alacağım. Yoksa her platformun kendine has oyunları var. Konsolların da çok sağlam oyunları mevcut, bu bir gerçek.

Project Scorpio

8.8.2012 10:48:25

-1
Orası öyle ama ne oyunlar kaçırdınız bir bilsen. [:'(]

musAKka

8.8.2012 10:47:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Oğuzzzzz lan nrd buldun o 10 sene önceki mesajları valla helal Ya işte bir zamanlar böyle sağlam bir PC fanıydım ama benim gibi birini kaybettiler maalesef.
Daha çok var aslında ama sayfalar tutar. Bak ben yine bir PS3 ve Xbox360 işine gireceğim exclusive oyunlar için ama PC'nin yeri de her zaman ayrıdır. Benim StarCraft 2, Diablo 3, devasa alanda, kalabalık ortamda Battlefield 3 oynamam lazım.

Project Scorpio

8.8.2012 10:40:11

-2
Oğuzzzzz lan nrd buldun o 10 sene önceki mesajları valla helal Ya işte bir zamanlar böyle sağlam bir PC fanıydım ama benim gibi birini kaybettiler maalesef.

musAKka

8.8.2012 10:35:57

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Bu nesil daha ölmedi ölemez daha GTa V oynayacaz pc ci arkadaşlar da aval aval izler artik.
Hey gidi günler...


quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Asıl tam tersi konsolcu ların hayalleri PC oyunlarının konsol a geçmesidir...Şimdi sana PC de olup da konsol da olmayan bir ton klasik oyun sayardım ama sende bana sayarsın şimdi yahu konuşturmayın beni daha bi strateji oyununuz bile yok!

asasx23

8.8.2012 09:19:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Oyunları konsollara uyarlamak için grafiklerde ciddi oranda kısma yapmak zorunda kalıyorlar. Bu da onlar için fazladan vakit kaybı oluyor. Bunun için de öyle demiş. Adam haklı.
ADAM HAKLIMI? KARDEŞİM ADAM PARA GÖZ SANA BİR ÖRNEK VERİYİM BATTLEFİELD 3 GİBİ MÜKEMMEL GRAFİKLERE SAHİP BİR OYUN KOLAYCA YAPILABİLİYORSA ONLARDA BUNU YAPABİLİR O YÜZDEN BU ADAMIN TEK DÜŞÜNDÜĞÜ PARA BOŞUNA VAKİT KAYBI ADAM BEN SONY VE MİCROSOFTU TEBRİK EDİYORUM HALA ÇIKARMADILAR BU KADAR İSTEĞE KARŞI İNŞALLAH BÖYLE DEVAM ETİRRİRLER

asasx23

8.8.2012 09:14:31

0
BU ADAM TÜRK OYUNCULUĞUNUN NE KADAR VAHİM OLDUĞUNU BİLMİYOR HERHALDE EKONOMİMİZ KÖTÜ BENCE KENDİ BİR TÜRK OLARAK BİZİ ANLAMALI ADAMIN TEK İSTEDİĞİ PARA BU ADAM DEMO OYUN BİLE PARALI OLSUN DİYEBİLMİŞ BİR ADAM XBOX VE PS İN YENİ MODELİNİN ÇIKMASINIDA DAHA FAZLA PARA KAZANMAK İÇİN İSTİYOR ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYEYİM.(KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM YOKSA SAYARDIM)

gokselc12

8.8.2012 01:04:18

+4
Şu yorumlara bakıyorumda sizler Cevat Yerli'den daha fazla boş konuşuyorsunuz. Çoğu demişki "Cevat hep aynı şeyi söylüyor, Cevat'ın işi yok konuşuyor...." vs vs. Adam durup dururken çıkıp "Konsollar kaka" demiyor. Adamla dergiler/siteler röportaj yapıyor ve o röportaj sırasında bu konularada değiniyor haliyle. Neden? Çünkü sizin aksinize bu adamlar sektörün içinde profesyonel olarak varlar. Birde BSC'ye laf atanlar var, niye bunu haber yapıyorsunuz diye. Olabilir,Cevat Yerli yüzüncü kez söyleyebilir benzer şeyleri. Ama farklı bir yerde, biraz daha farklı söyler ve burasıda bir oyun haber sitesi olduğuna göre burada da tekrar yer alması gayet doğal.Editörlere işlerini sizler öğretecek değilsiniz herhalde, ki zaten zerre kadar ihtiyaçları yok böyle birşeye. Son olarakta artık şu PC-konsol atışmalarını bir kenara bıraksak. Alışmadınız mı hala, konsollar eskimeye başlayınca PC iyi, konsollar yeniyken PC'yi boşver durumlarına. Konsolların başarısı donanımlarından,az korsan olmasından veya onlara yapılan oyunlardan çok, PC'nin aksine tek bir üreticisinin ve haliyle tek bir sahibinin olmasından ve de bir standardının olmasındandır. Övündüğünüz Exc. oyunlarda zaten konsolun üreticisinden(veya onun isteği ve desteğiyle) çıkmıyor mu? Aynı avantajları PCler için söyleyemeyiz doğal olarak. Oyunların ekran kartı ve işlemci satışlarındaki olumlu etkisi olmasa zaten bu kadarını bile göremeyebilirdik. Aslında isimleri bile durumu özetliyor; Oyun Konsolu - Kişisel Bilgisayar . Biri sadece oyun ve eğlence için, diğeri neredeyse herşey için.

deerhunter1980

8.8.2012 00:39:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: engin acar Aslında arkadaşlar sadece yeni nesil konsol olarak düşünmemek lazım nasıl ps3 millete palzma tv aldırdıysa şimdide yüksek çözünürlüklü tv ler piyasaya sürülmeden yeni nesil konsollar çıkmayacaktır hd den sonra 4k adında yeni tv ler piyasaya girmeye hazırlanıyor onlar raflardaki yerini alsın yeni nesil konsollarda peşinden teker teker dökülüt satış stratejisi bu şekilde işliyor arkadaşlar malesef yoksa biz yeninesil deyil bi sonraki nesilin bile önündeyiz ama maliyetler çok yüksek olduğundan bi ferrari firması gibi düşünün belirli kişilere deyil herkesime uygun çözümler sunmaya çalışıyorlar yoksa adamlarda öyle imkanlar varki sürerler piyasaya yeninesil konsol alın size grafik güç derler 10.000tl satış fiyatı olur çoğumuzda uzaktan izlemek zorunda kalırız eskiden atari salonların da izledimiz gibi.
hele sukur burda mantikli birini buldum valla cok sukur.4k tv ler 2013 sonu 2014 baslari gibi piyasaya cikma ihtimali cok yuksek o yuzden yeni nesillerde bu tarihte gelecek bu konsollar u cozunurluge destek verecek sekilde tasarlanacak ticaret bu ama burda bu olayi kimseye anlatamadim bi tek anlayan sen cikmissin arkadas keske bole bilgili insanlarla dolu olsa ve olumlu bi sekilde birbirimize bilgi akisi saglasak...saygilarla

iamburak

7.8.2012 23:46:57

+1
Herşeyi yeni nesil konsollara göre tasarladık ya çabuk çıkarın yada elimizde patlayacakmı demek istiyor acaba

engin acar

7.8.2012 23:37:10

+2
Aslında arkadaşlar sadece yeni nesil konsol olarak düşünmemek lazım nasıl ps3 millete palzma tv aldırdıysa şimdide yüksek çözünürlüklü tv ler piyasaya sürülmeden yeni nesil konsollar çıkmayacaktır hd den sonra 4k adında yeni tv ler piyasaya girmeye hazırlanıyor onlar raflardaki yerini alsın yeni nesil konsollarda peşinden teker teker dökülüt satış stratejisi bu şekilde işliyor arkadaşlar malesef yoksa biz yeninesil deyil bi sonraki nesilin bile önündeyiz ama maliyetler çok yüksek olduğundan bi ferrari firması gibi düşünün belirli kişilere deyil herkesime uygun çözümler sunmaya çalışıyorlar yoksa adamlarda öyle imkanlar varki sürerler piyasaya yeninesil konsol alın size grafik güç derler 10.000tl satış fiyatı olur çoğumuzda uzaktan izlemek zorunda kalırız eskiden atari salonların da izledimiz gibi.

bocekgrafik

7.8.2012 23:33:39

+3
Oyunları konsollara uyarlamak için grafiklerde ciddi oranda kısma yapmak zorunda kalıyorlar. Bu da onlar için fazladan vakit kaybı oluyor. Bunun için de öyle demiş. Adam haklı.

mert_gunes

7.8.2012 23:26:39

0
Sony bu nesle son kurşunlarını ps3 ün yeni modelleriyle sıkacak ve ps3 ün satış rakamını arttıracak ve para gelecek sony ye ve daha iyi bir konsol olacak çünkü 16 gb ve 5 gb likler ucuz olur.

TncyKrmn

7.8.2012 23:26:33

0
Hala pc vs. Kolsol tartışması yapan arkadaşlar var.

distortionist

7.8.2012 23:07:51

0
@sentezip sefil bilgisayarına toz konmasın aman :) olum ne zavallısınız lan :D (tüm fanboylar için söylüyorum)

HoLLyqan

7.8.2012 23:04:42

+2
Yeni yesilciler daha çok beklersiniz yeni nesili. PC akar konsol bakar

a_e_b

7.8.2012 22:49:11

+2
senelerce oyun firmaların gelişmemelerininin en büyük nedeni ne biliyor musunuz? Çok basit bir türlü çıkmayan yeni nesil. Ben burada oyun yapımcılarına laf atmıyorum. Bende onların yerinde olsam microsoft ve sony'ye kafa tutmazdım sonuçta satışlarının büyük bir kısmını hatta en büyük kısmını konsollar oluşturuyor ama şunu da unutmayın eğer biz burada şu anki teknolojinin diyorum bakın pc'nin demiyorum gücünü kullanamamızın en büyük sebeplerinden biri bir türlü paraya doyamayan sony ve microsofttur ama onlarda haklılar 7 sene önce çıkan makineyi savunmaya devam eden taraftarları olduğu sürece oyun da çıkarırlar adamlar haklılar bir GoW çıkıyor eğer pc'ye de çıksaydı belki satışlar artabilirdi fakat uzun vadede zarar verirdi neden insanlar GoW var diyorlar GeoW var diyorlar ps3 exc. diyolar konsola devam ediyorlar. Ama siz bunu fark etmek yerine gelmişsiniz bize sony'yi microsoft'u savunuyorsunuz. Gerçekten siz microsoft'un elindeki teknolojini xbox 720'ye yetmediğini mi düşünüyorsunuz adam kurar bir ar-ge takımı halleder işlerini ama birkaç exc. ondan sonra wii'den çakma move'muş kinect'miş milleti oyalayıp duruyorlar. Ben burada hiçkimsenin fanlığını yapmıyorum ben burada kendi çıkarlarımı ve oradan bana yazan kişinin çıkarlarını düşünüyorum.

BSC Misafiri

7.8.2012 22:47:53

-3
cevo nun çenesi düşmüş gene

Celtic Warrior

7.8.2012 22:14:12

-3
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Crytek anca Konuşur Diğer Frimalar Oyun Yapar.
Bu durumda birazcık öyle oluyor. ;D

aykut291

7.8.2012 22:03:14

-3
Crytek anca Konuşur Diğer Frimalar Oyun Yapar.

Celtic Warrior

7.8.2012 21:53:03

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Bu nesil daha ölmedi ölemez daha GTa V oynayacaz pc ci arkadaşlar da aval aval izler artik.
Size katılıyorum. PC kullanıcıları neden bu kadar bu haberi önemsiyor ki ? Sizin PC'niz her şeye yeter ama hiç bir zaman efsanevi oyunlara sahip olamayacak o ayrı. Her zaman klavye ve gamepad'e mahkum olacak. Kinect ve Move desteği gelmeyecektir belki ilerde ya da ona benzer. PC kullanıcıları hiç bir şeye değer vermez sadece kullanıp güçlü donanımlar elde ederler ama o donanımlarda ellerinde patlar. Belki de çok güçlü PC'leri var ama o oyun o PC'de çalışmayınca ya da herhangi gibi bir hata verince şap gibi kalırlar.

a_e_b

7.8.2012 20:28:18

+5
@SirPinky Sen heralde o konsolun çok güçlü olduğunu düşünüyorsun. Tamam 3 sene önce bile yeterince güçlüydü. Şöyle düşünün Bf3 gibi bir oyunu Ps3 gibi 7 Sene önce çıkan bir makineye optimize eden ya da "çalıştırabilen" oyun firmaları şu an ortalama bir pc'nin ps3'den kat kat güçlü olduğunu da bildiğinize göre sizce şu anki oyunlar pcleri kullanıyorlar mı? Elbette hayır! şu anda piyasadaki herhangi bir oyunun gtx 680 felan demiyorum 560ti gibi bir kartı kasım kasım kastırırsa ve aynı oyun ps3'e de çıkarsa bunun tek bir açıklaması olur "DÜZGÜN OPTİMİZE EDİLMEMİŞ" ben hem konsol hem de pc kullanıcısıyım. Burada konsolun bana göre en büyük avantajı ps3 gibi 6-7 senelik bir makineyle GTA V gibi bir oyunun oynanma ihtimali bile yeterlidir ayrıca merak etme eğer GTA V bu nesile çıkarsa. Ortalama bir pc'ye sahip olan kimse sana aval aval bakmaz. Hayır akıl var mantık var 6 sene önce çıkan bir makine her sene hatta zaman zaman 6 ayda bir yenilen bir sistemle hiçbir konuda kıyaslanamaz. He ps3'e özel oyunlar vardır mesela GoW bunlar ps3'ün avantajlarındandır fakat kimse gelip de burda konsollar pc lerden daha güçlü demesein adama gülerler

canthomas

7.8.2012 20:08:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Bu nesil daha ölmedi ölemez daha GTa V oynayacaz pc ci arkadaşlar da aval aval izler artik.
gta 5 yeni nesle gelsin o zaman gör şimdiki nesilde pc ps3 ten daha iyi performansa sahip

Kalzagg

7.8.2012 19:59:56

0
önce tükürüyor sonra yalıyor. dediki yıllar önce xbox ps3 oyunu zor yaparız zor port ederız dedı sonra xboxta canavar gıbı oynanıdıgını gorunce bi yalama moduna girdi. basında ea games warsa unut kaliteyi paraya bak.

Project Scorpio

7.8.2012 19:49:26

-13
Bu nesil daha ölmedi ölemez daha GTa V oynayacaz pc ci arkadaşlar da aval aval izler artik.

Artizt

7.8.2012 19:33:27

0
Bu adam oyundan başka her işe burnunu sokuyor.

BSC Misafiri

7.8.2012 19:30:24

+1
crytek neden haftada bir yeni nesil konsol yorumu yapıyor

Guest-C6BBFF977

7.8.2012 19:28:29

0
Cevat Yerli en doğrusunu söylüyor 7 senedir aynı konsolları kullanıyoruz artık değişme vakti geldi de geçiyor.Ama sanki bu haberi daha önce bir kaç kere okudum.Ayrıca biraz BSC'nin abartmasından kaynaklanıyor magazin haberleri gibi " Cevat Yerli:'Yeni Konsollar Gecikti' " gibi bir başlık olmasa daha iyi olurdu.Cevat Yerli'nin yüz kere tekrarladığı yok.Farklı röportajlarda fln aynı şeyleri onlarada söylüyor.Böyle bir haberde FUNBOY'luğa gerek yok!

hayansame

7.8.2012 19:23:43

-1
öf cevat sıktın artık be öf ! sus biraz!

MytHnfr

7.8.2012 19:20:14

0
Bence bu nesilde yapılması gerekenler hala yapılmadı çoğu oyun şişirilerek veya grafik patlaması yaşıyor. Yeni nesil şuan gelirse bu daha da tavan yapacak. Ne kadar geç çıkarsa yapımcılardan o kadar özgün yapımın çıkacağını düşünüyorum.

Crynet

7.8.2012 19:14:06

-2
Cevat Yerli:Çenesi Düştü Galba :) Tamam Anladık Herkez Söyledi Herkez Biliyor Gecikti Tamam Yeter Artık Sölemeyin Bsc Ekibi Sizde Artık Haber Yapmayın Bunun Haber Değeri Kalmadı Artık.

killuminati25

7.8.2012 19:12:55

-1
Ya BSC aynı haberleri koyup duruyor başka haber bulamayıp ya da Cevat Yerli bunadı aynı şeyi yüz kere tekrarlıyor.Aynı haberi geçenlerde gördüm burda.

BSC Misafiri

7.8.2012 19:04:34

-6
Crytek kadar boş konusan bir firma yok. Konsollar ilk çıktığında da bunlar başka platformlarla uğraşıyordu... Oyun yapmasını da bilmiyorlar crysis 2 nin vasat olduğunu kendileri bile kabul etti. E3'ün en iyisi de The Last of Us!!!

aCAN.v3

7.8.2012 18:24:40

-5
tamam bizde büyük merakla yeni konsolları bekliyoruzda sana ne oluyor cevo sen zaten yeni konsolları görmemişmiydin hani oyun şirketlerinin güye elindeydi ..yeni konsollar hakkında hiç bilgisi olmayan bizlerden adam bizden çok merak ediyor heyecanlanıyor :) sakin ol dostum çok haklısın bizde yeni konsolların cabuk çıkmasını istiyoruz da bu kadar konuşmuyoruz bende cryisis 3 yarın elimde olmasını istiyorum oyunu tamamlayıp yarın bana yollarmısın ?? herşeyin bir vakti var zamanı var sony ninde pilanları var zamanı gelince çıkaracaklar işte bu kadar konuşarak o zamanı ne yazıkkı kısatmıyorsun ...ama sözlerinde tamamen haklısın.. sadece bu sözleri bir kez söylesen papağan gibi tekrarlamasan daha güzel olacak saygılar.. not:birde bardağın dolu tarafından bakın yeni konsollara vereceğimiz paralar hala bizde :) yeni konsollar çıkınca paramız eksilecek :)

Barxxx

7.8.2012 18:23:24

0
'tabletler, bu nesildeki konsolların kalitesine ulaşmış durumda' Nerede o tablet ya RAZER çıkarıcaktı falan ama oda daha çıkmadı.

a_e_b

7.8.2012 18:18:54

0
Allah Allah konsol çıkalı 7 sene olmuş hala "Nasıl olsa gelir" diyenler var. Herhalde gelecek ama artık codda yeni grafik motoru neyse yeni nesil de öyle umarım yeni nesil dahada gecikmez yeni neslin çıkmadıkça hem konsolcular eski konsollara mahkum kalır hem de pc'nin gerçek gücü göz önüne çıkmaz.

BSC Misafiri

7.8.2012 18:13:52

0
Bu cevo'da habire yeni nesil arkadaş biraz oyundan haber ver sen , bırak yeni nesili . Her türlü geçicez zaten ama aceleye gerek yok..

gunofpower

7.8.2012 18:12:22

-3
yeni nesil çıksı ama şu nokta var crysis 1-2 başarısızlığı grafikten mi yoksa oyun kalitesinden mi oluştu, ayruca tablete konsol kalitesinde oyun henüz yok olanlar grafiğe kasmış içi aksiyon oyunlar, AAA bir oyun gelsin 60 dolar etiketle kaç satıyor görelim

- The Stig -

7.8.2012 18:05:28

0
infinity blade 2 bunun göstergesi.. ama gel gelelim el konsolları 3/1ini bile yakalayamıyor!?!

Celtic Warrior

7.8.2012 17:49:33

-8
Seneye gelecek işte Cevat Bey bu kadar panik olmanıza gerek yok. Nasıl olsa sizin için en önemli platform PC ee tabi Crysis 2 en çok PC'de satıldı nede olsa.

S!rJohN

7.8.2012 17:45:52

+8
PC her zaman yeni nesildir :D

alito

7.8.2012 17:43:45

+1
haklı söze ne hacet

ToReDox5

7.8.2012 17:42:55

0
Kesinlikle çok haklı.Çok yakında 7. yılı dolacak.Artık oyun dünyasının canlanması için yeni nesil şart.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız