Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca platform oyunu Tin Hearts ertelendi

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Rogue Sun, bulmaca platform oyunu Tin Hearts'ın ertelendiğini duyurdu. Oyun artık PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için 19 Mayıs tarihinde çıkış yapacak. Daha önce 20 Nisan tarihinde yayınlanması planlanmıştı.
 
Eğlenceli bir bulmaca platform deneyimi
 
 
Birinci şahıs, platform, macera oyunu Tin Hearts, artık yeni tarihiyle beraber geliyor. Farklı farklı bulmacaları bünyesinde barındıran oyunda arka planda bizlere bir hikaye anlatılıyor ve bu hikaye kapsamında biz de yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Oyunda tepelerden süzülebiliyor, platform zorluklarını aşmaya çalışıyor ve çeşitli seçimler yapabiliyoruz.
Oyun içerisinde aynı zamanda etrafı keşfedebiliyor ve çeşitli gizemleri açığa çıkarabiliyoruz. Farklı farklı hamleler yaparak ve ilerlemeye çalışacağımız oyunda oyuncaklar dünyasına atılıyoruz ve farklı bir tarz bizleri bekliyor. Oyunda ilgi çekici bir hikayenin bizlere aktarılması planlanıyor. 
 
Oyun için ayrıca kısa bir oynanış fragmanı yayınlandı. Burada oyunun yapısını, atmosferini ve daha fazlasını görebilirsiniz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Tin Hearts oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Tin Hearts
İki türü birbirine harmanlayan yapım Silica PC için duyuruldu The Last of Us PC için 40'tan fazla sorunu ortadan kaldıran güncelleme yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tin Hearts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız