Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enis Kirazoğlu ve Ekibinin Sunduğu Anomaly Agent PS4 ve PS5'e Geliyor

 
 
Enis Kirazoğlu'nun başında bulunduğu Phew Phew Games ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan yandan görünümlü aksiyon platform oyunu Anomaly Agent, PlayStation konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre 17 Ekim tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5'e çıkış yapmayı bekliyor.
 
Anomaly Agent farklı platformlara çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Sevilen ve genel olarak oyuncular tarafından takdir gören Anomaly Agent, bildiğiniz üzere ilk olarak 25 Ocak tarihinde Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ajan 70 karakterini kontrol edebileceğimiz ve dünyanın dengesini yok etmekle tehdit eden bir anomaliyi ortadan kaldırabileceğimiz yapımda türlü aksiyon sistemine dalış yapabiliyor ve hem eğlenceli hem de zorlu anlar yaşayabiliyoruz.
 
Farklı silahlar kullanabileceğimiz ve hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile beraber ilerleyebileceğimiz oyunda, düşmanların üstesinden gelmek için türlü kombolar gerçekleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber karakterinizi farklı tarzlarda geliştirebiliyor ve oynanışınızı dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.
 
Sizi kovalayan düşmanlardan ilgi çekici akrobatik hareketlerle kaçabileceğiniz Anomaly Agent, Steam platformunda çok olumlu etiketine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Tarih Yazdı! PowerWash Simulator İçin Shrek DLC'si Geliyor: İşte Fragman

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız