Final Fantasy "XIV: A Realm Reborn'un Konsol Sürümü için Deneme Süremü Gelecek" Blizzard Bazı Oyunculara Ücretsiz Mists of Pandaria Göndermeye Başladı

Sacred 3'ün Tasarımcısı Oyunculardan Özür Diledi

18.08.2014 11:37 - Alkan Adakaner


    Oyun dünyasında yaratıcı yapımlar görmek istiyorsak hiç kuşkusuz geliştirici ekibin özgürce hareket etme imkanına sahip olması gerekir. Yine de bu özgürlük büyük bütçeli yapımlarda kısıtlanabiliyor.
 
    Sacred 3'ün geliştiricisi Keen Games'ten bölüm tasarımcısı Sascha Wagentrotz, Sacred serisinin hayranlarından özür diledi. Vagentrotz oyuncuların beklentilerinin karşılanmaması konusundaki açıklaması dikkat çekici:

    "Deep Silver'ın pazarlama departmanı serinin gidişatını değiştirebilecek tek yetkili güçtü." 

    Bazı oyunculara Steam key göndererek özür dileyen Vagentrotz; oyunun senaryosu ve sıradan hikayesinin stüdyo dışı kaynaklar tarafından yazıldığını, bu gibi şeylere müdahale edemediklerini de vurguluyor.
 

Kaynak gamespot
Tweet
Sacred 3 Asceron Deep Silver keen games rpg sacred
Final Fantasy "XIV: A Realm Reborn'un Konsol Sürümü için Deneme Süremü Gelecek" Paylaş Blizzard Bazı Oyunculara Ücretsiz Mists of Pandaria Göndermeye Başladı
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
rocker_tr - 27.3.2015 03:47:12 0
Oyunu başka bir isimde çıkartsalardı daha iyi olurdu. Oyunun tarzı değişmekle birlikte oyun aşırı basit olmuştu. Bedava bile oynanacak halde değil. İstenenler belli başlı zaten.

- Büyük harita.
- Bir sürü görev
- İtem
- Yetenekleri şekillendirmek

Blizzard özgürce hareket edip diablo da rift gibi şeyler buluyor. Oturup bulacaklar ve artık devir single oyundan çok oyunu online olarak nasıl oynatıp sürekli halde elimde tutarım oyuna almaları için teşvik ederim de geçiyor.
REV0 - 18.8.2014 12:05:15 0
Risen 3, Sacred 3..... umut vaadettiler ama fos ciktilar yazik oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)