League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II, 14 Şubat 2025'te Batıda Piyasaya Sürülecek

16.10.2024 22:07 - Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı NIS America, The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II'nin batıda 14 Şubat 2025'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II şu anda Japonya ve Asya'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için, Asya'da ise Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Artık mafya örgütü Almata tarafından tehdit edilmeyen Calvard halkı barışçıl hayatlarına geri dönmüştür. Ancak bir gün, gizemli bir kızıl canavarın karıştığı şok edici bir cinayet dizisi kaderin çarklarını bir kez daha harekete geçirir. Çeşitli gruplar harekete geçer - hem gerçeği ortaya çıkarmak için yasaya uyanlar hem de ne kadar uğursuz olursa olsun mümkün olan her yerde yeni gelişmelerden faydalanmak isteyenler.
 
Ufukta bir kez daha kaos belirirken, spriggan Van Arkride beklenmedik bir ziyaretçi alır ve bu da onun kendi soruşturmasını başlatır. Cinayetlerin arkasında kim var ve amaçları ne? Zamanın kumları, Trails through Daybreak destanının bu heyecan verici ikinci bölümünde eski ve yeni yüzleri bir araya getiriyor.
 
 

Kaynak Gematsu
Tweet
NIS America The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II PlayStation 5 PlayStation 4 Switch PC
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı Paylaş
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)