League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı!

Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

28.09.2024 14:49 - Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Red Candle Games'in yan kaydırmalı aksiyon platform oyunu Nine Sols'u 26 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca Game Pass üzerinden de edinilebilecek.
 
Nine Sols ilk olarak 29 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için çıkış yaptı.
 
Ödüllü psikolojik korku oyunları Detention ve Devotion'ın yaratıcılarından Red Candle Games'in son oyunu Nine Sols geliyor. Stüdyo, bilgi açısından zengin anlatımıyla tutarlı ve tamamlayıcı, stilize edilmiş bir aksiyon platform oyunu sunmayı amaçlıyor. Bu bağımsız stüdyonun bugüne kadarki en iddialı ve devam eden projesi.
 
Solarian'ın son sığınağı olan New Kunlun, yüzyıllardır sessizliğini korumuştur. Bu uçsuz bucaksız alemde, kadim tanrılar ölümlülere kutsal ritüellerle sonsuza dek korunan vaat edilmiş bir toprak bırakmıştır, ancak bu dünyanın gerçeği çoğu kişi tarafından bilinmemektedir. Geçmişten uzun zamandır unutulmuş bir kahraman olan Yi, bir insan çocuğu tarafından uyandırıldığında her şey değişir.
 
Yi'nin bu terk edilmiş diyarın zorlu yöneticileri olan 9 Sol'lara karşı intikamcı arayışına katılın ve Sekiro -lite tarzı dövüşte yolunuzu tıkayan tüm engelleri ortadan kaldırın. Siberpunk öğelerini Taoizm ve Uzak Doğu mitolojisiyle harmanlayan benzersiz "Taopunk" ortamını keşfedin. Antik bir uzaylı ırkının gizemlerini çözün ve insanlığın kaderi hakkında bilgi edinin. 
 
 

Kaynak Gematsu
Tweet
Nine Sols PS5 Xbox Series PS4 Xbox One Switch Red Candle Games yan kaydırmalı aksiyon platform
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! Paylaş
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)