League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu!

5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor!

30.06.2024 18:05 - Hamit Can Sayılgan

 
     Esports World Cup Foundation ve ESL Gaming işbirliği ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek "Riyadh Masters 2024" Dota 2 turnuvası başlıyor!
 
     5 Milyon Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada 20 takım mücadele edecek. Turnuva 4 Temmuz Perşembe günü Play-In karşılaşmalarıyla başlayacak. Play-In etabında takımlar A ve B olmak üzere 2 gruba ayrıldı.
 
A grubu: beastcoast, Blacklist International, Entity, G2 x iG, LGD Gaming, Virtus.pro 
B grubu: Aurora, Azure Ray, HEROIC, MOUZ, nouns, PSG Quest
 
    Turnuvanın şampiyonu ödül havuzundan 1.5 Milyon Dolar pay alacak.   
 
    Play-In etabı 4-7 Temmuz tarihleri arasında 2 maçlık seri formatında gerçekleşecek. Play-In etabında sıralamada olan ilk 3 takım grup etabına yükselirken, 4. ve 5. sırada yer alan takımlar eşleştirilecek ve galip olan takımlar gruplara yükselecek. Grup etabı 10-14 Temmuz tarihleri arasında 2 maçlık seri formatında en iyi 4 takımın Playoff'lara üst turdan yükseleceği bir etap olacak. 5. ve 6. sırada olanlar ise alt turdan Playoff etabında mücadele edecek. Playoff etabı 16-21 Temmuz tarihleri arasında çeyrek ve yarı final 3 maçlık, büyük final ise 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.
 

Tweet
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! Paylaş Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.