Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Driver Serisini Devam Ettirecek mi? Heyecan Verici Gelişme

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan yarış aksiyon oyunu Driver serisi için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz süreçte seriye bağlı olarak yayınlanması planlanan canlı aksiyon dizinin iptal edildiği bildirildi. Bu üzücü haber sonrasında seriyi ayağa kaldıracak yeni projelerin olacağından bahsedildi.
 
Driver serisi üzerinde aktif olarak çalışılıyor
 
 
 
Geliştirici ekip 2021 yılında Driver serisi için yayın şirketi Binge ile bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Ancak yakın zamanda ekip Game File'a verdiği bir röportajda ortaklığını bozduğunu ve artık devam etmeyeceklerini açıkladı. Bu haber Ubisoft şirketinin film ve video ile ilgili işlerine bakan yan kuruluşu Hotrod Tanner LLC'nin Ocak ayında kapatılmasının ardından geliyor.
 
Bu gelişmelerin ardından Ubisoft içerisinde bir sözcü Driver serisi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda sözcü “Franchise ile ilgili heyecan verici projelerimiz bulunuyor. Bunlar üzerinde aktif olarak çalışıyoruz ve gelecekte daha fazla bilgi paylaşmak istiyoruz. Bu durum için oldukça heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.
 
2011 yılından bu yana seriye herhangi bir şekilde ana oyun gelmedi ve en son oyun Driver: San Francisco’ydu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Silent Hill: The Short Message Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Yolda Sony, ChinaJoy 2024 Etkinliğinde Oynanabilecek Oyunlarını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2024 14:43:04

0
Blur tarzı oyunları geliştirin yahu artık...

aterikasedi

15.7.2024 22:11:40

0
Yıllardır Driver 1 remake yapılsın istiyorum. Nolur yapın şunu artık.

BSC Misafiri

15.7.2024 00:52:01

0
Ubisoft'un kale markalarındandı zaten. pop, splinter birde bu vardı. bunu watch dogs'a çevirdiler gerçi ama teknolojik tema olmadan bir driver görmek... şöyle marka araçlarla gtavari süper olur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız