Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını TinyBuild ve geliştiriciliğini Scythe Dev Team'in üstlendiği sinematik korku oyunu Deep Cuts resmi olarak duyuruldu. Oyun bu sonbaharda Meta Quest başlığına, 2025 yılında ise PlayStation VR2 ve SteamVR'a çıkış yapacak.
  
Sinematik bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
Deep Cuts, film yapımcısı Elise Weber ve en yakın arkadaşı/yaratıcı ortağı Malcolm Micheaux'nun hikayesini anlatıyor. İkili, parlak bir kariyere sahipken kötü çizgi film karakterlerinin kontrolden çıkmasıyla kabusa dönüşen bir durumla karşı karşıya kalıyor. Oyuncular Elise olarak Lights Camera Faction stüdyosunu keşfetmeye ve Malcolm'u kurtarmaya çalışıyor. 
 
Deep Cuts, yoğun fizik tabanlı aksiyon sistemi ve etkileşimli ortamlarıyla sanal başlıklarda dikkat çekici bir deneyim sunmayı vadediyor. Geliştirici Scythe Dev Team'in yönetmeni, kurucusu ve baş teknik mühendisi Kaleb Alfadda "Deep Cuts ile Meta Quest donanımının her santimini kullandık. Dolayısıyla fiziksel VR ortamında mümkün tüm sınırları zorlayarak eşsiz bir deneyim yaratmak istedik" ifadelerini kullanıyor.
 
Yeni proje VR korku hayranları için ilgi çekici bir oyun olarak öne çıkmayı hedefliyor. Oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız