Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V: The Phantom Pain'deki Hava Şartları Ortaya Çıktı

 
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile ilgili ayrıntılar MGS V: Ground Zeroes'un veri dosyalarında ortaya çıktı. buradan gelen bilgilere göre The Phantom Pain'de Güneşli, Bulutlu, Yağmurlu, Kum Fırtınalı, Sisli ve Sağanak Yağmurlu hava şartları yer alacak.
 
    Bunun yanında Kıbrıs haritasının da (daha önce yayınlanan videolarda hastane bölümü de Kıbrıs'taydı) oyunda yer alacağı bu veri dosyalarında ortaya çıktı. Daha önce Afganistan, Guantanamo, Orta Afrika, Mother Base ve Old Mother Base bölgelerinin de (haritaları) oyunda yer alacağı onaylanmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Mobil Oyun Monster Hunter Explore için Yeni Bir Video Yayınlandı The Vanishing of Ethan Carter'a Oculus Rift Desteği Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

27.12.2014 12:32:56

-1
Kar neden yok ? MGS 4'te bile vardı karlı bölüm.

X-FI

26.12.2014 22:10:13

+2
Kıbrıs haritasında o yerde geçecek, güney kesiminde Limassol'da sene 1974 olacakmış, 1974 barış haritkatı olduğu dönem. Hastane adı resimde var. Bir Kıbrıslı olarak heyecanlandım yine.

ankara

26.12.2014 19:10:11

+2
Witcher 3 & MGS V: The Phantom Pain çıksın başkada oyun istemiyorum. Efsaneler, efsanesi 2 oyun...

EmuMaster

26.12.2014 19:05:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

site bunlarla dolu hacı :)
Valla öyle editörleride anlamak zor bir öyle diyor bir böyle ne yapmak istedikleride garip.Hep garip anasını satıyım. Oyun oynamaktan daha zevkli şu sitenin yorumlar kısmı.

Rodion Raskolnikov

26.12.2014 14:16:08

-2
Saçmalıklarla insanları oyalayacaklarına artık bir çıkış tarihi verseler iyi olur. MGS GZ ile başlayan bu süreç beni ciddi şekilde endişelendiriyor.Umarım bu kadar köklü bir seriyi patlatmazlar...

muhtemelen

26.12.2014 12:53:33

0
Alakasız olacak ama bu sene bsc'de yılın oyunları seçimi olmayacak mı? Oylamalar başlamadı diye sordum. Merakla bekliyorum, izlemesi keyifli oluyordu hazırladığınız videoları. Hatta oyunları takip etmeyen tanıdıklarıma da izlettiriyordum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız