Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'teki Ana Karakterimizin Yüzü Sektörün En Gerçekçi Modellemelerinden


      Ninja Theory'nin bağımsız olarak geliştirdiği yeni oyunu Hellblade, İskandinav mitolojisinden ilham alan temasıyla pek çok oyuncunun ilgisini çekti. Firma bu kez de oyunun ana karakteri Senua'nın yüzünün nasıl tasarlandığını gözler önüne seren bir geliştirici günlüğü paylaştı.
 
      Videodan gördüğümüz kadarıyla Ninja Theory ekibi Senua'nın yüzünü dijital ortama aktarmak için insanların yüzünü yüksek çözünürlüklerde tarayan 3 Lateral adlı firma ile anlaşmış ve Sırbistan'a yolculuk etmiş.
 
      Geliştirici ekip Senua'nın yüzünün ve mimiklerinin yanında karakterin yüzündeki boyaların da detaylı bir şekilde dijital ortama aktarıldığını dile getiriyor. Karşılaştıkları sonuçtan oldukça memnun kalan Ninja Theory ekibi, önceki oyunlarında böyle bir şey yapamadıklarını ve Senua'nın yüzünün önceki karakterlerin yüzüne nazaran çok daha gerçekçi olduğunu belirtiyor.
 
      Yayınlanan videoda Senua'nın yüzünün ne kadar gerçekçi olduğunu görebilirsiniz. Özellikle karakterimizin gözlerindeki parlamalar veya yüzündeki savaş boyaların dokuları oldukça etkileyici duruyor. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
Humble'ın Yeni Kampanyasında Insurgency, Spintires ve Daha Fazlası Sony, PS4'e Geriye Uyumluluk Sisteminin Gelmeyeceğini Yineledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

29.10.2015 18:04:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: _Sparda_ ben oyunlardaki bu grafik çılgınlığından bayağı bir yıldım grafikler harika olabilir geçilen sahnelerde vay adamlar neler yapabiliyormuş diyebiliyoruz ama içerik oynanış yok ben grafiklere çok takıntılı biri değilim yaratıcılık oynanış ve içerik çok önemli yeni oyunlarda bu çok az düzinelerce dlc geliyor bom boş oyun fiyatları abartı hd kapladığı alan desen almış başını gidiyor ben yıllardır oyun oynayan birisi olarak yeni çıkan oyunlardan zevk alamıyorum kabak tadı veriyor başlarda farklı geliyor sonra yere doğru çakılıyor o eski oyunlardaki gibi bilmeceler ne biliyim zorluklar içerik uğraş çok az az demek bile yetersiz parmakla sayılır oyunlar 1080p hastalığı daha farklı boyutta oyunda zerre bişey yok ama yetinmeye çalışan gibi bir kitle oluştu yetenek zeka zevk ne biliyim bunlar yok, bu saydıklarım oyun türlerinin hepsinde olucak diye bişey yok zaten ama bir rpg oyun oynadığındada bir bilmece görüyorsun ana okulu seviyesinde hardcore kitleyi zaten katlettiler bir kaç yapım dışında bence şuanki oyun sektörü rezalet sadece grafik grafik grafik bu
bu oyun için umutluyum usta. ha dediğine sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar grafik iyi olunca oyun da iyi diyorlar habuki adı üstünde oyun. Eğlendirmedikten ve oynanışı güzel olmadıktan sonra oyun olmaz o başka birşey olur. Benim için önce bu söylediklerim gelir. Ha grafik hiç önemli değil mi önemli ama benim için ilk sırada gelmiyor.

BSC Misafiri

29.10.2015 15:09:51

0
Yüzündeki boyadan banane. Oynanabilirlik ve animasyonlar son videoda hiç iyi değildi.

Patren

29.10.2015 14:56:43

0
oyun güzel olmadıktan sonra yemişim yüz modelini

_Sparda_

29.10.2015 13:40:18

0
ben oyunlardaki bu grafik çılgınlığından bayağı bir yıldım grafikler harika olabilir geçilen sahnelerde vay adamlar neler yapabiliyormuş diyebiliyoruz ama içerik oynanış yok ben grafiklere çok takıntılı biri değilim yaratıcılık oynanış ve içerik çok önemli yeni oyunlarda bu çok az düzinelerce dlc geliyor bom boş oyun fiyatları abartı hd kapladığı alan desen almış başını gidiyor ben yıllardır oyun oynayan birisi olarak yeni çıkan oyunlardan zevk alamıyorum kabak tadı veriyor başlarda farklı geliyor sonra yere doğru çakılıyor o eski oyunlardaki gibi bilmeceler ne biliyim zorluklar içerik uğraş çok az az demek bile yetersiz parmakla sayılır oyunlar 1080p hastalığı daha farklı boyutta oyunda zerre bişey yok ama yetinmeye çalışan gibi bir kitle oluştu yetenek zeka zevk ne biliyim bunlar yok, bu saydıklarım oyun türlerinin hepsinde olucak diye bişey yok zaten ama bir rpg oyun oynadığındada bir bilmece görüyorsun ana okulu seviyesinde hardcore kitleyi zaten katlettiler bir kaç yapım dışında bence şuanki oyun sektörü rezalet sadece grafik grafik grafik bu

Megathrone26

29.10.2015 09:11:56

0
Merakla bekliyorum bu oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız