Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1'in Sonbahar Güncellemesi Yayınlandı

    Electronic Arts ve DICE, Battlefield 1'in sonbahar güncellemesini yayınladı. PlayStation 4, Xbox One ve PC için ulaşılabilir olan sonbahar güncellemesi oyun mekaniği, kullanıcı arayüzü, grafik ve ses gibi birçok alanda düzeltmeler ve değişiklikler içeriyor.
 
   Battlefield'ın resmi sitesi üzerinden paylaşılan sonbahar güncellemesi hakkındaki bazı notlar şu şekilde:
 
- Düzeltme yaptığımız oyun modlarından biri Operasyonlar. Temel olarak, akıncıları biraz güçlendiriyoruz. Akıncı takımın etkinliğini artırmak için hem Operasyonlar hem de Büyük Operasyonlar'daki toplam bilet sayısını artırıp akıncıların bayrakları ele geçirme süresini azaltıyoruz. 
 
- Seçkin Battlefield 1oyuncularının merakla beklediği Ekstrem Sunucular da Sonbahar Güncellemesinde yer alıyor. Ekstrem sunucuda oynarken, sunucu ayarlarına bağlı olarak mini harita ve çapraz işareti kullanamayabilir ya da düşmanları tespit edemeyebilirsiniz.
 
- Ayrıca, Battlefield 1 Sunucu Kirala Programı da Sonbahar Güncellemesiyle birlikte başlıyor. Bu programla oyuncular kendi özel Battlefield 1 sunucularını kurarak harita rotasyonlarıyla çeşitli oyun mekaniği seçeneklerini kontrol edebilecekler.

- Güncellemede savaş alanında daha çok eğlenmenizi sağlayan daha pek çok değişiklik bulunuyor. Bazı Battlepack'lerden Manga XP Takviyesi çıkacak, "Batlepack Al" menüsünden Battlepack satın alabileceksiniz ve Çok Oyunculu menüsünden Özel Oyunlara katılabileceksiniz.
 
   Sonbahar güncellemesi hakkındaki tüm notlara buradan ulaşabilirsiniz. Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde çıkış yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Pokemon Sun & Moon İnceleme Puanları EA "Büyük Oyunlarından Birini" Nintendo Switch'e Getirmeyi Planlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.11.2016 22:57:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc de güncelleme sonrası optimizasyon olarak bir değişim oldu mu olumlu yönde?
Ben dün oyun güncellemesini indirdim. oyuna tıkladım , ekran kartını güncelle yazdı , sonra ekran kartını güncelledim. Oyunda bazı maplerdeki kasmalar kalkmıştı.Sevindim.Bugün ekran kartına yine güncelleme gelmiş.İndirdim. Şimdi ise eski kasmalar tekrar geldi. İşin içinden çıkamadım. ekran kartım : gtx760

BSC Misafiri

16.11.2016 22:25:36

0
Pc de güncelleme sonrası optimizasyon olarak bir değişim oldu mu olumlu yönde?

BSC Misafiri

16.11.2016 18:10:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Playstation'da neden bölge olarak Avrupa seçince sadece İrlanda ve Hollanda'da (sayılı) sunucu bulunuyor, acaba bunu bilen var mı? PC platformunda Türkiye sunucuları var diye biliyorum. Yine yanlış hatırlamıyorsam bu oyun en çok PS platformunda satmıştı. Hadi Türkiye'yi geçtim, daha yakın bir ülkede neden sunucu yok? Saçmalık değil mi bu?
DICE'ın kendi serverları onlar. Server kiralama sistemi yakında çıktığında görebilirsiniz. PC de de durum aynı.

BSC Misafiri

16.11.2016 17:41:29

0
Playstation'da neden bölge olarak Avrupa seçince sadece İrlanda ve Hollanda'da (sayılı) sunucu bulunuyor, acaba bunu bilen var mı? PC platformunda Türkiye sunucuları var diye biliyorum. Yine yanlış hatırlamıyorsam bu oyun en çok PS platformunda satmıştı. Hadi Türkiye'yi geçtim, daha yakın bir ülkede neden sunucu yok? Saçmalık değil mi bu?

BSC Misafiri

16.11.2016 13:25:28

+1
güzeeel süveyş haritası fetih moduna 2 kale daha eklemişler çok iyi olmuş takımın biri hemen ele geçiriyordu yoksa 3ünü de çok dengesizdi, herkes A'da team deathmatch yapıyordu sanki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız