Battlefield 1'in Sonbahar Güncellemesi Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

    Electronic Arts ve DICE, Battlefield 1'in sonbahar güncellemesini yayınladı. PlayStation 4, Xbox One ve PC için ulaşılabilir olan sonbahar güncellemesi oyun mekaniği, kullanıcı arayüzü, grafik ve ses gibi birçok alanda düzeltmeler ve değişiklikler içeriyor.
 
   Battlefield'ın resmi sitesi üzerinden paylaşılan sonbahar güncellemesi hakkındaki bazı notlar şu şekilde:
 
- Düzeltme yaptığımız oyun modlarından biri Operasyonlar. Temel olarak, akıncıları biraz güçlendiriyoruz. Akıncı takımın etkinliğini artırmak için hem Operasyonlar hem de Büyük Operasyonlar'daki toplam bilet sayısını artırıp akıncıların bayrakları ele geçirme süresini azaltıyoruz. 
 
- Seçkin Battlefield 1oyuncularının merakla beklediği Ekstrem Sunucular da Sonbahar Güncellemesinde yer alıyor. Ekstrem sunucuda oynarken, sunucu ayarlarına bağlı olarak mini harita ve çapraz işareti kullanamayabilir ya da düşmanları tespit edemeyebilirsiniz.
 
- Ayrıca, Battlefield 1 Sunucu Kirala Programı da Sonbahar Güncellemesiyle birlikte başlıyor. Bu programla oyuncular kendi özel Battlefield 1 sunucularını kurarak harita rotasyonlarıyla çeşitli oyun mekaniği seçeneklerini kontrol edebilecekler.

- Güncellemede savaş alanında daha çok eğlenmenizi sağlayan daha pek çok değişiklik bulunuyor. Bazı Battlepack'lerden Manga XP Takviyesi çıkacak, "Batlepack Al" menüsünden Battlepack satın alabileceksiniz ve Çok Oyunculu menüsünden Özel Oyunlara katılabileceksiniz.
 
   Sonbahar güncellemesi hakkındaki tüm notlara buradan ulaşabilirsiniz. Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde çıkış yaptı.