Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham City'den İnanılmaz Bir Video

Arkham City ayaklarınızın altında!

   GTTV’den çok özel bir Batman: Arkham City videosu huzurlarınızda. Oyunun yapımcılarından Sefton Hill'in açıklamalarıyla süslenen video yaklaşık 8 dakika uzunluğunda.
 
    İlk olarak kontrol edebileceğimiz yan karakterlerden Catwoman'ın oynanışının görüldüğü videoda Catwoman'ın dövüşürken Batman'dan hiç de aşağıda kalmayacağına tanık oluyoruz. Kamçısı ile düşmanların silahlarını ellerinden alıp onları vurabileceğimiz de belirtilen noktalar arasında. 
 
    Daha sonra video bizi tüm ihtişamıyla Arkham City sokaklarına terkediyor. Kontrolümüzde Batman ve koca bir Arkham şehri. Binalar arasında süzülme konusunda artık kısıtlamamız yok, istediğimiz zaman 'grappling hook' ile kendimizi daha da yukarı çekebiliyoruz. Oyunda bir çok yan görev olacağı söylenmişti. Batman'in bir çeteyi indirdikten sonra çete liderini sorgulama yaptığını görmekteyiz. Aldığı bilgi neticesinde yeni bir Riddler bulmacası keşfediyor. Oyunda ana görev dışında bir çok yan görev sizin onları keşfetmenizi bekliyorlar.
 
    Video daha sonra Two-Face'i gösteriyor ve bitiyor. Tek kelimeyle her şey "inanılmaz" görülüyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
e3 e3 2011 video Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Huzurlarınızda Far Cry 3 ! Driver: San Francisco'dan E3 2011 Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2011 17:51:47

0
Legendary!

BSC Misafiri

7.6.2011 13:01:42

0
açılmıyor ya .. sorun çıkıyor ... neden ??

mrblack01414

7.6.2011 10:06:03

0
Oooo birde sen gel....Bu sene oyunlar açısından harika bir sene...

bastaa

7.6.2011 03:09:48

-2
portal 2 ile beraber yılın en iyi oyunu olucak kesinlikle

In Isaac We Trust

7.6.2011 02:35:39

+1
Rocksteady insanı büyülemeye devam ediyor.

Leon10Rhyme

7.6.2011 02:35:32

+2
Tomb raider Assasins creed Batman Prototype Tırmanmalı hoplamalı zıplamalı oyunları bu sene bol bol tadacağız mükkemel bir e3 geçiyor şuan önümüzden.Oyunu canlı izlerken gözlerim kamaştı adeta şehir atmosferi ve oynana bilirlik en üst çitaya çıkmış.Open world gta havasından kaçınılmış ve marvel çizgi romanlarındaki şehir atmosferi ile batmanle şehirde takılma gerçekciliği oyuna başarılı bir şekilde aktarılmış.Oyunda gene milyon dolarlık son teknoloji aletlerimizin tadını çıkaracağız buda güzel bir haber.Dövüş teknikleri çok iyi olmuş.Ayrıca oyunun grafiklerine diyecek sözüm yok karanlık atmosferinde batman ile uçarken adeta şehirin tek yüceliği bizmişiz havasını vermişler oyunda mutlaka alıp rafıma ekliyeceğim bir oyun.

Tenth Doctor

7.6.2011 02:21:24

-1
Ac den sonra en çok beklediğim oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız