Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş

 
 
Rockstar Games tarafından biz oyun severlere sunulan ve oyun sektörüne yön veren Grand Theft Auto 5'in hikaye DLC'si hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Rockstar'da altı yıl boyunca kıdemli kamera sanatçısı ve sanal görüntü yönetmeni olarak görev yapan Joseph Rubino çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
GTA 5'in hikayesi Online ile çizilmiş
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre GTA V için yayınlanması planlanan ancak daha sonra iptal edilen hikaye genişletmesi, GTA Online'ın başarısına bağlanıyor. GTA 5'in çevrimiçi modu olan GTA Online adeta bir para basma makinesi olarak göründüğünden dolayı DLC'nin iptal edildiği bildiriliyor. 2023 yılında ortaya çıkan raporlarla beraber 3 farklı ek paketin rafa kaldırıldığı belirtiliyor.
 
Ek paketler arasında Agent Trevor adlı bir DLC paketi, Zombie Apocalypse ve Alien Invasion adlı genişletmeler yer alıyor. Joseph Rubino, SanInPlay YouTube kanalına yaptığı açıklamada, iptal edilmeden önce Trevor DLC'si üzerinde çalıştığını aktarıyor. O dönemde çalışırken ekibin ikiye bölündüğünü ve bir tarafın GTA Online'a kaydını söylüyor. Ek olarak Rubino da çevrimiçi tarafta yer aldığını belirtiyor.
 
Rubino, ekibin ikiye bölünmesi devam ederken diğer taraftan şirketin Red Dead Redemption 2 çalışmalarına başladığını vurguluyor. Dolayısıyla Rubino, GTA Online'ın başlangıçtaki finansal başarısının Rockstar'ın önceliklerini belirlemesine sebep olduğunu belirtiyor. Br nevi para kapısının seçildiği vurgulanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

8.7.2024 12:23:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri hepiniz oynamıssınızdır online oyununu gta'nın burada afra tafra yapmayın millete
Ben oynamadım.

JaReD22

6.7.2024 19:59:41

+1
Daha çok para daha iyi hikaye modu Gta onlineda bastıkları parayla rdr 2 yi yaptılar Rdr2 nin hikayesi şu an dünyada rahat ilk üçtedir

BSC Misafiri

6.7.2024 15:17:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Chosen_One Rockstar aptal bir firma değil, Oyunu tamamen online'a çevirmenin onlar için sonun başlangıcı olabileceğinin farkındalar. Ama Online sayesinde inanılmaz para basıyorlar ve bu durum da aslında onların sonrası için iyi oyunlar yapmasının önünü açıyor. Gta 6'nın hikaye modu çok iyi olacaktır, hatta ben online modunun Gta 5'in bugün olduğu kadar sevilmeyeceğini düşünüyorum ilk birkaç yıl.
Daha cok para daha iyi hikaye modu demekse, V'in hikaye modu nasil eski oyunlara gore daha kotu olabiliyor o zaman?

Chosen_One

6.7.2024 11:40:34

0
Rockstar aptal bir firma değil, Oyunu tamamen online'a çevirmenin onlar için sonun başlangıcı olabileceğinin farkındalar. Ama Online sayesinde inanılmaz para basıyorlar ve bu durum da aslında onların sonrası için iyi oyunlar yapmasının önünü açıyor. Gta 6'nın hikaye modu çok iyi olacaktır, hatta ben online modunun Gta 5'in bugün olduğu kadar sevilmeyeceğini düşünüyorum ilk birkaç yıl.

BSC Misafiri

6.7.2024 10:39:17

0
hepiniz oynamıssınızdır online oyununu gta'nın burada afra tafra yapmayın millete

sh4dy_081991

6.7.2024 09:09:51

0
Online oyun oynarim severim yillardir yani Bf Cod Cs tarzi ama nedense su Gta online tarzi hic ilgimi cekmiyor hic oynamadimda millet neden bu kadar ilgi gosteriyor diye merak bile edip bakmadim. Gta benim icin single playerdir abi open world oyunlar genel anlamda boyle. Keske boyle kalsaydi simdiye kadar coktan yeni Rockstar Games yapimlariyla dolup tasardi piyasa adamlar para basinca tabiki Gta online a yatirim yapti hakli olarak ama bu oyuncu toplulugunun tercihi aslinda.

Curtius

6.7.2024 02:22:48

0
Para nerden geliyorsa oraya tabi.

BSC Misafiri

5.7.2024 21:02:39

0
Oyunseverler birlik olmuyor ki, Oyunseverler Sendikası gibi bir şey olmalı, topluca hareket edilmeli, kararlar alınmalı. Böyle olsa, DLC adıyla çıplak oyunlara elbise almak zorunda kalmayız sürekli.

BSC Misafiri

5.7.2024 19:25:59

+4
Şu Online oyunları silin artık tarihten, eskisi gibi hikaye odaklı çıkarın yeter artık gına geldi ödemeli Online oyunlardan oyun piyasasını rezil ettiniz be

yaratıc1KLAVYE

5.7.2024 19:25:54

0
Gta Online Gta serisinin katili olacak.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız