Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

343 Industries: "Master Chief Değişti"

 
 
 
     Halo 3'ün sonunu hatırlıyor musunuz ? Savaşı bitiren Master Chief, Cortana'ya veda ederken şöyle söylemişti: "İhtiyacın olduğunda, beni uyandır.
 
     E3 2011'de Cortana, kahramanımızı gürültülü bir şekilde uyandırmış ve süpriz bir Halo 4 duyurusunu beraberinde getirmişti. Yayınlanan tanıtım videosunda en çok dikkatleri çeken unsur, Master Chief'in Mjolnir zırhında yer alan görsel değişiklikler oldu. Hatta John 117'nin sahip olduğu jetpack epey tartışılmı ve alaya alınmıştı. Zira Halo 3'ün sonunda Master Chief'in böyle bir özelliği yoktu.
 
     Konu hakkında açıklama yapan oyunun yeni yapımcısı 343 Industries ekibi patronu Frank O'Connor, bu görsel değişimin arkasında bir hikayenin yattığını açıkladı: " O'nun neden böyle gözüktüğüne dair çok özel sebepler var. Neden davranışlarının değiştiğine dair önemli sebepler var ve zamanı geldiğinde bunu öğreneceksiniz."
 
     Halo 3'ün ardından ne kadar zaman geçtiği belirsiz kalırken, bu periyodda yaşananlar da Master Chief'i baştan aşağı yenilemişe benziyor. Halo 4'de yabancı bir gezegene doğru sürüklenen Master Chief'in yeni görselliği dışında bakalım hikayede ve oynanışta ne gibi farklılıklar bizi şaşırtacak ?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
'Uncharted Collection' Ufukta Görüldü Diablo III Betasıyla İlgili Yeni Bilgiler Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2011 16:48:42

0
pc için çıkmaz kardeşim imkansız :) Sonuna kadar only on xbox bu oyun.Her oyununu oynadım wars hariç hikaye ve konu çok hoşuma gitti ve o gezegn milyonlarca yıl önce yok olan halo halkalarını mimarları froruneerlar.Covenant onlar yok olduktan sonra froruneerların teknolojilerini kullanmaya başlamıştı belkide bu oyunda froruneer lar ve covenantlar bir savaşa girebilirler kim bilir am en çok sevidiğim oyun içlerinde reach oldu tüm merakımı giderdi biliyordur ilk oynayanlar oyunda sürekli reach den bahsediliyordu bende cok merak etmiştim sonunda herşey açığa çıkmıştı ve yeni çıkıcak olan halo 4 serinin 5 ve 6. oyunlarının başlangıcı olucak buda benden size bir hediye ;)

farul

23.6.2011 20:32:36

+2
Tek istediğim PC için de çıkması. Grafikleri Halo 1 gibi olsa da olur.

The_Rahip

23.6.2011 18:20:56

+1
Dördüncü oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

BSC Misafiri

23.6.2011 15:55:29

-6
Tek isteğim şu grafikleri biraz gerçekçi yapmaları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız