Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı

 
 
Konami tarafından uzun süredir geliştirme aşamasında bulunan Silent Hill 2 remake hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise çıkışına oldukça yakın bir zaman kala oyunun PlayStation 5 boyutu ortaya çıkıyor.
 
Silent Hill 2 Remake incelemeleri 4 Ekim'de yayınlanacak
 
 
 
Twitter platformu üzerinde PlaystationSize adlı bir kullanıcı tarafından yayınlanan gönderiye göre Silent Hill 2'nin PlayStation 5 boyutu 50 GB olacak. Tam boyutunu söyleyecek olursak 50.535 GB diyebiliriz. Karşılaştırma yapacak olursak geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Resident Evil 4’ün yeniden yapım sürümü 58 GB boyutundaydı.
 
Silent Hill 2’nin yeniden yapım sürümü orijinal oyuna sadık kalacak ve Akira Yamaoka tarafından bestelenen müziklerle karşımıza çıkacak. Oyun bildiğiniz üzere 8 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Bununla beraber incelemelerin 4 Ekim'de yayınlanması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

2.10.2024 22:10:53

0
İlk inceleme Famitsu'dan geldi. 8/9/9/9 [35/40] ... Metaphor Refantazio'ya da 9/9/10/9 vermişler.

BSC Misafiri

2.10.2024 21:10:03

0
5 kuruş para harcayarak remake yaptığını sanıyor bu KONAMİ önce MGSte aynı tas.Resmen az para harcıyım ama yinede 3A fiyatı istiyim aynen bak sattın şuan.Satışlar patlasında gör gününü, umarım rezil bir çıkış yaparda öyle oyuncuyu kafalamak neymiş görürsün günü rezil firma!!

BSC Misafiri

2.10.2024 20:16:52

0
Bu oyun sadece Silent Hill fanlarını - benim gibi - memnun edecek bir oyun olacak, herkesi memnun edemeyecek. Ama umarım yine de satar, 1, 3, 4'e kadar olanları da Remake yaparlar. 4'üncü oyunda da birinci kişi bakış açısına geçerler P.T. gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız