Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man 2 İçin Ek Hikaye İçeriği Planlanmıyor

 
 
Sony ve Insomniac Games işbirliği kapsamında oyunculara sunulan Marvel's Spider-Man 2, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde PC platformu için duyuruldu. İlk etapta PlayStation 5 konsoluna özel olarak çıkışını gerçekleştiren bu oyunun PC platformu için duyurulmasının ardından ek hikaye içeriğinin olup olmayacağı merak ediliyordu. Şimdi ise bu sorunun cevabı ekip tarafından yanıtlandı.
 
Marvel's Spider-Man 2 PC yolcusu
 
 
 
Aralık ayında bildiğiniz üzere Insomniac Games büyük bir hacker saldırısına uğradı ve burada birçok proje hakkında çeşitli detaylar sızdırıldı. Bu detaylar arasında Marvel's Spider-Man 2’nin ek hikaye içeriğine sahip olacağı da yer alıyordu. Ancak yakın zamanda yayınlanan PlayStation Blog gönderisi içerisinde böyle bir ek hikaye içeriğinin planlanmadığı resmi olarak doğrulandı.
 
Hacker saldırısı sonrası ortaya çıkan detaylarla beraber 2024 yılı boyunca 3 ücretsiz DLC'nin yanı sıra Game of the Year Edition sürümünün kullanıcılara sunulması planlanıyordu. Ancak bu bilgiler yasa dışı bir şekilde ele geçirildiğinden dolayı gerçek olup olmadığı belli değil. Zaten yapılan açıklamayla böyle bir planlarının olmadığı belirtildi.
 
Marvel's Spider-Man 2 şu anda PlayStation 5 için mevcut ve 30 Ocak 2025 tarihinde PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
GeForce Now Hizmetine 10 Yeni Oyun Ekleniyor Yeni Silent Hill 2 Remake Modu Tüm Sisleri Kaldırıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız