Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu

 
 
Daha önce büyük çaplı ve bağımsız oyunlarda çalışmış 40'tan fazla deneyimi geliştiriciden oluşan Kıbrıs merkezli bir stüdyo Push On yepyeni bir proje duyurdu. Alkahest adlı yeni oyun Orta Çağ temasını ayaklarımızın altına seriyor ve rol yapma unsurlarını beraberinde getiriyor.
 
Karanlık bir dünyayı bizlere sunuyor 
 
 
 
Birinci şahıs kamera bakış açısıyla sunulmak istenen Alkahest aynı zamanda simülasyon unsurlarını da içeriyor. Oyun, henüz belirlenmemiş konsollara ve Steam platformu üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Projenin henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ayrıca İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Lehçe, Rusça, Ukraynaca, Japonca, Korece ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekliyor.
 
Alkahest, karanlık bir Orta Çağ dünyasında geçiyor ve hem aksiyon hem de rol yapma unsurlarıyla ön plana çıkıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda son derece etkileşimli bir dünya bulunuyor ve aynı zamanda tatmin edici bir yakın dövüş sistemi yer alıyor. Gerçekçi bölgeleri keşfedebileceğimiz, simya tezgahında yeni deneyimleri öğrenebileceğimiz ve seçimlerimizle gidişatına yön verebileceğimiz yapım bir hayli dikkat çekici görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

27.6.2024 16:18:35

+1
Video oyun içi kesinlikle değil herkes bunu anlayabilir ama şunu söyleyeyim ki bana atmosferin ve bazı oyun dinamiklerinin hissettirdiği şey yıllar yıllar önce bayılarak oynadığım Dark Messiah Might & Magic oyunu. Cidden bu kadar benzerlik olur. Sanki onun yenilenmiş hali gibi hissettirdi bana. İlk gerçek oynanış videosunu merakla bekliyorum. Bakalım ham oynanış da o kadar güzel olabilecek mi

BSC Misafiri

27.6.2024 12:44:41

0
Full animasyon olan trailer'ı gameplay gibi yedirmeye çalışan bu arkadaşlar sanırım The Day Before scam'ine selam çakmaya çalışmışlar, zaten bu oyunu geliştiren şirket de rus.

BSC Misafiri

26.6.2024 21:31:21

0
Skyrim+witcher=alkahest

BSC Misafiri

26.6.2024 21:31:04

0
bana böyle oyunlarla gelin işte. 2030 da çıkar artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız