Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu Aka, 2022'nin 4. Çeyreğinde Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici Cosmo Gatto, açık dünya macera oyunu Aka'nın 2022 yılının 4. çeyreğinde Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bu çık dünya oyununda iç huzuru bulun. Özenle hazırlanmış bu adalarda dev bir canavarın üzerinde şekerleme yapabilir, yavru ejderhaları besleyebilir, fauna ve flora ile ilgilenebilirsin... ...fakat geçmişindeki iblisler, unutmak istediklerinizi hatırlatmak için geri gelebilirler. 
 
Aka ile bahçe ile uğraşın, inşaat menüsü ile çeşitli binalar yapın, dinlenmek ve şekerleme yapmak için uygun bir yer bulun. Oyun size doğrudan bir hikaye sunmaz. Hikaye parçalarını bulmak için sizin çaba göstermeniz gerekir. Oyundaki karakterle tanışın, görevleri yapı ve hikayeyi deneyimleyin.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Aka
Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Glitch Busters: Stuck on You Duyuruldu Xbox & Bethesda Games Canlı Yayın Etkinliği 12 Haziran'da Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aka
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız