Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster'da Gündem, Masaüstü Bilgisayar Performansında Taşınabilir Oyun Bilgisayarı


     Oyun bilgisayarı seçiminde oyuncuların ilk önce masaüstü bilgisayar ile laptop arasında bir seçim yapması gerekiyor. Kasalar performans açısından laptoplara kıyasla daha üstün olmakla birlikte; laptoplar hem taşınabilirliği hem de kullanım rahatlılığı yüzünden tercih ediliyor. Portatif kullanımı ve maksimum oyun performansını bir araya getiren Monster oyun laptopları ise, her ikisini de isteyen oyuncuların hayalini gerçekleştiriyor.
 
     Uzun Süreli Kullanımlarda Bile Karakteriniz Hep Yanınızda

     İster Call of Duty'de Ghost, ister Elder Scroll dünyasında kendi yaratacağınız bir karakter olun Monster oyun bilgisayarı maksimum oyun deneyimi yaşamanızı amaçlıyor. Maksimum performans vermesinin yanı sıra oyun laptoplarının en büyük sorunu olan ısınma problemine karşı üstün soğutma sistemi ile çözüm üretiyor. İçerisinde bulunan ikili fan sistemi, etkili bir soğutma sağlıyor. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda ısınarak kapanma, ekran kartında kasma ve benzeri gibi sorunları yaşamanızı engelleyebilirsiniz.

     Hafif yapısı ve sağlam dış kasası ile hem güvenli hem de kolay bir şekilde taşınabilmesini sağlayan oyun bilgisayarları, uzun süreli dayanan pili ile dış mekanlarda rahat bir şekilde kullanım sağlıyor. Özellikle uzun süreli yolculuklarınızın daha hızlı ve eğlenceli geçmesini sağlayan oyun laptopları, uzun pil ömrü ile kurtarıcınız oluyor.

     Üstün Performansı Oyunlardaki Başarınızı Arttırıyor

     Dust 2'de Awp kullanan, CoD'de hızla yarışan ya da başka FPS veya TPS türü seven oyuncular için özel hazırlanan mat ekranı ile parlak ve ışıklı ortamlarda bile düşmanınızı rahatlıkla görebilmenizi sağlıyor. Ayarlanabilir tuş makrosu sayesinde World of Warcraft, Rift, Wildstar gibi MMORPG'lerin raid, dungeon ya da battleground alanlarında karışık kombinasyonlarınızı tek tuşla kontrol edebilmenizi imkan veriyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda özel olarak bir araya getirilen ve tasarımıyla da dikkatleri üzerinde toplayan gaming laptop çeşitleri oyun deneyiminizi yeni bir boyuta taşıyor.

     İçinde kullanılan işlemci, ekran kartı, ram ve diğer donanımların hepsi birbirleri ile uyumlu olarak seçilen ve titizlikle bir araya getirilen oyun bilgisayarı çeşitleri, oyun zevkini maksimum seviyede tutmasının yanı sıra üstün performansı ile turnuvalardaki başarınızı da arttırmayı hedefliyor. Günümüzün yüksek grafik kartı ve yeni nesil işlemcilere ihtiyaç duyan tüm oyunları rahatlıkla en üst seviyede açabilen bu canavarlar, tüm oyunları en ideal fps aralığında oynamanızı sağlıyor. Oyun içindeki gecikmeleri minimuma indirgeyerek başarınızı arttırıyor.

     Türk mitolojisinde yer alan Abra, Semruk, Tulpar ve Huma isimlerini, oyun laptop modellerinde kullanan Fokus Grup'un ürünlerinden size en uygun olanını rahatlıkla seçebilirsiniz. Dilerseniz de seçtiğiniz model üstünde bellek miktarını yükseltmek için iletişime geçebilir ve seçtiğiniz modeli daha da geliştirebilirsiniz.
 
-BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
Zombi Yeni Nesil Konsollarda Nasıl Görünüyor? The Witcher 3'ün Eski Yapımcılarının Yeni RPG Oyunu Ortaya Çıktı: Seven
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2015 14:41:34

0
Masaüstü performansı verebilecek dizüstü, masaüstünden pek farklı olmaz. Neredeyse masaüstüne denk bir ağırlık taşıyacaksam zaten, dizüstüne ne gerek var. Tek avantajı olabilir, masaüstü kasanın kapladığı yerden tasarruf edilebilir.

dingo egret!

18.8.2015 09:35:19

-1
Alienware > msi gaming > monster

Vyn

18.8.2015 00:55:32

-2
gördügüm en kıytırık toplama pclerdir yurtdışından getirtiyolar parçaları 100 dolarlık urun oluyor 1000 dolara şimdi teknolojik ürünlerede vergiyi basacaklar o zaman görücem :))

immortalizmm

18.8.2015 00:01:05

0
Isınma konusunu geçelim. Monster kullanıyorum bu mevsim her türlü ısınıyor.Ama performans kaybı olmuyor. Şöyle bir şey oda sıcaklığının gece bile 33 derece olduğu bir ortamda ısınmayacak herhangi bir cihazda bulmak çok güç :D :D

mehmet4428

17.8.2015 23:08:37

-1
Bende sandım gerçekten dizüstünü göreceğiz.

Zağanos...

17.8.2015 22:34:51

+1
Arkadaş sellout mellout. Reklamsız değirmen dönmez. Adamlar ekmek paralarını böyle kazanabiliyo işte. Hem sahte inceleme falan da yapmamışlar, basın bülteni diye alıp buraya koymuşlar.

metebyr

17.8.2015 21:28:36

0
abra v6.1.1 aldım 1 haftadır kullanıyorum muadili diğer markalar 4500 den başlarken 3200 e geldi, dışarıdan m2 ssd ekledim ama onları saymasak da olur. en azından ekran full hd ve randıman veriyor, performansı sırıtmayan güzel makine. gtx960m ve üzeri bakanlar monster fiyatlarına göz gezdirmeli. böyle de reklam altına reklam yazmış gibi olduk ama benim gözlemlerim bu şekilde

manesfirst

17.8.2015 20:05:52

-1
S E L L O U T :D

Vinewood

17.8.2015 20:02:39

0
Monster Türkiyeden kim Illidan'ın fotoğraf'ını oraya koyduysa aynı kafadan bende istiyorum . 11 senelik oyunun ultra ayarlarında kaldırsa ne olur kaldırmasa ne olur

BSC Misafiri

17.8.2015 19:57:32

0
Vala bugün sipariş ettim. Bakacaz artik

Fermiyon

17.8.2015 19:22:43

+1
S E L L O U T B O Y S
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız