Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı

 
 
Oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu Rogue Company'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Yayıncılığını Hi-Rez Studios ve geliştiriciliğini ise First Watch Games ekibinin üstlendiği üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip yapımdan tüm Dr. Disrespect içeriği kaldırılıyor.
 
Rogue Company sponsorluklarını durdurma kararı aldı
 
 
 
Yakın zamanda bildiğiniz üzere yayıncı Dr. Disrespect skandal bir olayla karşımıza çıktı. Bu olayın patlak vermesi ile birlikte birçok firma sponsorluklarını iptal etti. Reşit olmayan bir çocukla uygunsuz bir şekilde konuştuğu belirtilen Dr. Disrespect kozmetikleri şimdi ise Rogue Company oyunundan kaldırıldı.
 
Kozmetiklerin kaldırılmasıyla beraber bu durumdan etkilenen oyunculara oyun içi para birimi teklif edilecek. Dolayısıyla oyuncular herhangi bir şekilde zarara uğramayacak.
 
Dr. Disrespect, Haziran 2020'de beklenmedik bir şekilde Twitch platformundan banlandı. Twitch, gerçek adı Beahm olan yayıncının yasaklanma nedenini hiçbir zaman kullanıcılarla paylaşmadı. Ancak şimdi tüm detaylar ortaya çıktı ve çeşitli itiraflarda bulundu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi

BSC Misafiri

11.7.2024 10:15:23

0
Valla oyuna yeni içerik eklenmiyor son 1 yıldır. Bütün kozmetik ürünler eski. Maç desen neredeyse bulunmuyor. E iade etselerde biz nası zararda olmayalım. Çoğu kişi para iadesi istiyorlar ve haklılar. O adamın kozmetiği için para yatırdılar. Onu bunu geç, şimdi durumlar baya ilginçleşti. Sırf bu yayıncının olayı için anında harekete geçtiler, ama oyunun durumuna gelirsek ortada hiçbir gelişme yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız