Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı

Mehmet Tandoğan

 
 
Oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu Rogue Company'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Yayıncılığını Hi-Rez Studios ve geliştiriciliğini ise First Watch Games ekibinin üstlendiği üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip yapımdan tüm Dr. Disrespect içeriği kaldırılıyor.
 
Rogue Company sponsorluklarını durdurma kararı aldı
 
 
 
Yakın zamanda bildiğiniz üzere yayıncı Dr. Disrespect skandal bir olayla karşımıza çıktı. Bu olayın patlak vermesi ile birlikte birçok firma sponsorluklarını iptal etti. Reşit olmayan bir çocukla uygunsuz bir şekilde konuştuğu belirtilen Dr. Disrespect kozmetikleri şimdi ise Rogue Company oyunundan kaldırıldı.
 
Kozmetiklerin kaldırılmasıyla beraber bu durumdan etkilenen oyunculara oyun içi para birimi teklif edilecek. Dolayısıyla oyuncular herhangi bir şekilde zarara uğramayacak.
 
Dr. Disrespect, Haziran 2020'de beklenmedik bir şekilde Twitch platformundan banlandı. Twitch, gerçek adı Beahm olan yayıncının yasaklanma nedenini hiçbir zaman kullanıcılarla paylaşmadı. Ancak şimdi tüm detaylar ortaya çıktı ve çeşitli itiraflarda bulundu.