Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Redemption Reapers, PS4, Switch ve PC için Duuruldu

 
 
Yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştirici Adglobe, PlayStation 4 , Switch ve PC (Steam) için strateji RPG Redemption Reapers'ı duyurdu. Şubat 2023'te İngilizce ve Japonca seslendirme seçenekleri ve İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) ve Korece dil desteğiyle yayınlanacak.
 
Acımasız Mort ordularının aniden ortaya çıkmasının ardından ülkede umut soluyor. Acımasız oldukları kadar verimli olan ürkütücü güçler, medeniyetlerin üzerine çöker ve gece baskınlarının ardından yıkım bırakır. Tüm uluslar Mort saldırısına yenik düşerken, sürpriz taktiklerde uzmanlaşmış bir paralı askerler birliği olan Ashen Hawk Tugayı, işgalci lejyonlara karşı savaşmak için bir araya gelir.
 
Ashen Hawk Tugayı'na 3B haritalarda taktiksel çatışmalarda liderlik edin. Her turda saldırı, savunma veya konuşlandırma komutları vermeden önce birimleri savaş alanında yönlendirerek stratejik hareketler yapın. Fazladan hasar için sinsi saldırılarda veya birden fazla Tugay üyesinin güçlü kombo saldırılarında ustalaşarak aşılmaz gibi görünen olasılıkların üstesinden gelin.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Redemption Reapers PS4 Switch PC strateji
DC's Justice League: Cosmic Chaos, Konsollar ve PC için Duyuruldu Deniz Savaşı Oyunu Waves of Steel, PC ve Xbox Series için Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız