RPG Redemption Reapers, PS4, Switch ve PC için Duuruldu

Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştirici Adglobe, PlayStation 4 , Switch ve PC (Steam) için strateji RPG Redemption Reapers'ı duyurdu. Şubat 2023'te İngilizce ve Japonca seslendirme seçenekleri ve İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) ve Korece dil desteğiyle yayınlanacak.
 
Acımasız Mort ordularının aniden ortaya çıkmasının ardından ülkede umut soluyor. Acımasız oldukları kadar verimli olan ürkütücü güçler, medeniyetlerin üzerine çöker ve gece baskınlarının ardından yıkım bırakır. Tüm uluslar Mort saldırısına yenik düşerken, sürpriz taktiklerde uzmanlaşmış bir paralı askerler birliği olan Ashen Hawk Tugayı, işgalci lejyonlara karşı savaşmak için bir araya gelir.
 
Ashen Hawk Tugayı'na 3B haritalarda taktiksel çatışmalarda liderlik edin. Her turda saldırı, savunma veya konuşlandırma komutları vermeden önce birimleri savaş alanında yönlendirerek stratejik hareketler yapın. Fazladan hasar için sinsi saldırılarda veya birden fazla Tugay üyesinin güçlü kombo saldırılarında ustalaşarak aşılmaz gibi görünen olasılıkların üstesinden gelin.
 
Fragman Videosu