Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Concord'un Erken Açık Betası Playstation Plus Üyelerine Açıldı

 
 
Yayıncılığını Sony ekibinin üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Concord için erken erişim beta süreci başladı. Erken erişim beta sürümünü oyunu yalnızca ön sipariş verenler deneyimleyebilecek ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilecek. Ancak açıklanan detaylara göre PlayStation Plus üyeleri de bu betaya erişim sağlayabilecek.
 
Concord'un herkese açık olan betası 18 Temmuz'da başlıyor
 
 
 
Sony geçtiğimiz günlerde erken betanın yapılacağı tarihi paylaştı. 12 Temmuz yani bugünden itibaren geçerli olan bu beta sayesinde oyunun bir kısmını deneyimleyebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Önümüzdeki hafta yani 18 Temmuz'dan 21 Temmuz'a kadar ise oyunun herkese açık bir şekilde betası başlıyor.
 
Beta sürümünde oyunun üç oynanabilir modu karşımıza çıkıyor. Bu modlar arasında Clash Point, Trophy Hunt ve Cargo Run yer alıyor. Ayrıca oyunun 16 başlangıç karakterinin tamamını burada açabiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz. Betaya katılanlar oyun içi çeşitli ödüller kazanabiliyor ve bu ödülleri tam sürüme aktarabiliyorsunuz.
 
Firewalk Studios tarafından geliştirilen oyun 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun temeli 5'e 5 takım mücadelesini içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Terraria'nın 59 Milyon Sattığı Açıklandı! Cyberpunk 2077 İçin Taksi Şoförü Olabileceğiniz Yeni Mod Yayınlandı

BSC Misafiri

12.7.2024 19:17:20

+1
Bu oyunun karakter tasarımları şaka mı ya; eli yüzü düzgün alımlı bir tane karakter olmaz mı hepsi birer ucubeyi andırıyor. First descendant'In Stellar blade'in Korelilerin gözünü seveyim Allah yokluklarını göstermesin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız