Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titan Quest 2 İçin Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Grimlore Games stüdyosunun üstlendiği Titan Quest II için yeni bir fragman yayınlandı. Aksiyon dolu rol yapma oyunu için yayınlanan yeni fragman THQ Nordic Digital Showcase 2024 etkinliği kapsamında bizlere sunuldu.
 
Titan Quest 2 için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor
 
 
 
Orijinal Titan Quest'in klasik yapısından ilham alan ve yeni mekaniklerle harmanlayan devam oyunu, Antik Yunan kültürünü bizlere sunmaya hazırlanıyor ve efsanevi canavarlarla burada mücadele etmek durumunda kalıyoruz. Dikkat çekici karakter ve yaratık tasarımlarıyla ön plana çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde becerilerimizi, yeteneklerimizi ve çok daha fazlasını yükseltebiliyoruz.
 
Serinin beklenen devam oyunu Titan Quest II açıklanan detaylara göre PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanmayı bekliyor. Şu an için herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
 
 
Serinin devam oyununda neler var?
 
İzometrik kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğimiz serinin yeni oyunu içerisinde aksiyon ve rol yapma deneyimi bir hayli üst seviyeye ulaşıyor ve yapacağınız hamlelerle beraber kendi kaderinizi değiştirebiliyorsunuz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğiniz ve buraları keşfedebileceğiniz yapımda istediğinizi gerçekleştirirken farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve istediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
Yaptığınız seçimlerle gidişatı yön verebildiğiniz, kendi kaderinizi tayin edebildiğiniz mitolojiden esinlenen ortamlarda kendinizi bulabildiğiniz oyunda Antik Yunan kültürü ile karşı karşıya kalabiliyor ve buralarda neler yapabileceğinize karar verebiliyorsunuz. Her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve efsanevi canavarları burada alt etmek tamamen sizin işiniz oluyor. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları ile karşı karşıya kalıyor ve bu patronları ortadan kaldırmak için yeni kombolar benimseyebiliyorsunuz. Her bir beceri ile beraber farklı şekillerde yer alabileceğiniz ve her bir oyuncunun farklı bir istatistiği olabileceği yapımda elbette seçebileceğiniz ekipmanlarla ve becerilerle beraber gidişatınıza yön verebiliyor ve düşmanları nasıl ortadan kaldırabileceğinizi de seçebiliyorsunuz.
 
İntikam tanrıçası ile beraber yüz yüze gelebileceğiniz ve oyun içerisinde yer alan hikaye boyunca bu tanrıçayı ortadan kaldırmaya çalışabileceğiniz yapımda silahınızı kuşanabiliyor, farklı ekipmanlar benimseyebiliyor ve size karşı gelenleri cezalandırabiliyorsunuz. Yunan mitolojisinden esinlenen ortamlarda ve yaratıklarla karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda gidişatınıza yön verirken aynı zamanda aksiyon ve rol yapma deneyimi ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla efsanevi canavarları ortadan kaldırabiliyor, yeniden oluşturulmuş tasarım içerisinde istediğiniz gibi yer alabiliyor ve kaderin ağlarını burada örerken yapacağınız hamlelerin oldukça önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz. İlgi çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve daha fazla detay ile karşı karşıya gelebileceğimiz oyunda dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulmaya hazırlanıyor ve bu ortamların nasıl bir yapıya sahip olduğunu görürken aynı zamanda etrafı keşfetmek durumunda kalıyoruz.
 
 

Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere etrafı keşfetmek ve etrafta neler olup bittiğini görmek bir hayli önem arz ediyor. Çünkü ortaya çıkan detaylara bakacak olursak, etrafı keşfederek farklı kaynakların ve ekipmanların sahibi olabiliyor, silahınızı kuşanarak dilediğiniz gibi ilerleyebilir ve her bir oyuncu burada farklı bir beceri ve deneyim puanı ile karşı karşıya gelebiliyor. Durum böyle olunca, farklı komboları, yetenekleri ve çok daha fazlasını ortaya çıkarabiliyor ve kendi karakterinizi burada oluşturarak ilerleyişinizi kişiselleştirebiliyorsunuz. Yunan tapınaklarına doğru ilerleyebileceğiniz, gizemli diyarlara doğru geçiş yapabileceğiniz ve hiçbir ölümlünün gitmediği yerlerde bulunabileceğiniz oyunda kendi kaderinizi değiştirirken aynı zamanda oldukça dikkat çekici kısımlarda kendinizi bulabiliyor ve her ortam içerisinde farklı düşmanların, görevlerin, karakterlerin ve çok daha fazlasının olduğunu bahsedebiliyoruz. Klasik mitolojilerden esinlenen yapım içerisinde elbette serinin ilk oyununa göre çok daha fazla yenilenmiş mekanik, gelişmiş oynanış dinamikleri ve çok daha fazlası bizlere sunulmak isteniyor. Cezalandırıcı bir sistemle beraber karşı karşıya kalabileceğimiz ancak silahımızı kuşanarak elbette bu cezalardan kaçınabileceğimiz yapımda, dilediğimizi gerçekleştirirken aynı zamanda oyunun bizlere sunduğu özgürlükten yararlanabiliyoruz.
 
Burada kullanabileceğimiz silahların farklı bonusları, hareket kabiliyetleri, vuruş animasyonları ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor. Bunları kullanırken elbette karakterimizin temel becerilerinden faydalanabiliyor ve gidişatımıza yön verebiliyoruz. Aynı zamanda burada yer aldığı bu süre boyunca dilediğimizi gerçekleştirirken efsanevi canavarları ortadan kaldırmaya çalışır. Bu canavarları ortadan kaldırırken doğru zamanda doğru hamle yapmak bir hayli önem arz ediyor ve fantastik canavarlarla burada karşılaşırken elbette onların saldırılarından kaçınmak tamamen bizim işimiz oluyor. İntikam tanrıçası ile beraber yer alabileceğimiz, onları ortadan kaldırmak için farklı hamleler benimseyebileceğimiz ve serinin yeni oyununda hangi becerilerle ön plana çıkabileceğimiz tamamen bize ait oluyor. Zaten geliştirici ekip, devam oyununda daha fazla özgürlüğün bizlere sunulacağını vurguluyor. Bu sayede her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
 

Farklı senaryo modları ile beraber ilerleyebileceğiniz, mitler ve canavarlarla dolu bir dünyada yer alabileceğiniz yapım içerisinde elbette dikkat çekici sahillerden, yıkık dökük harabelere, macera dolu bölgelerden diğer kısımlara kadar oldukça farklı bölgelerde kendinizi bulabiliyor ve macera dolu yolculuğunuzda hangi yöne doğru ilerleyebileceğinize siz karar verebiliyorsunuz. İntikam mücadelesine geçiş yapabileceğiniz, arka planda bir hikaye içeriğinin bulunduğu yapımda bulacağınız eşyalarla beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve keşif yolculuğunuzda elbette nemesisinizi durdurmanın anahtarı olarak tüm bu unsurları kullanmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca istediğinizi gerçekleştirirken aynı zamanda dikkat çekici ortamlara doğru geçiş yapabiliyor, bu ortamları keşfedebiliyor, ortamları keşfederken buralarda neler olup bittiğini görebiliyorsunuz. Her ortamda elbette farklı bölgelerin manzaralarının, gizli bölgelerin, sırların ve çok daha fazlasının yer aldığını aktarabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber ilgi çekici ortamlarda yerinizi alırken dikkat çekici kısımlara doğru ilerleyebiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenirken farklı silahları elinize alabiliyor ve daha fazla detay ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. İlgi çekici ortamlara doğru ilerleyebildiğiniz bu ortamları keşfederken farklı kaynaklarla karşı karşıya kalabildiğiniz yapımda yeni nesil kahramanların olduğundan bahsedebiliyor ve bu kahramanları istediğiniz gibi değerlendirebiliyorsunuz.
 
Oyunda yer aldığınız süre boyunca bu kahramanlarla beraber dilediğiniz gibi ilerlerken aynı zamanda hızlı bir şekilde yerinizi alabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde dikkat çekici karakter tasarımları ile de karşı karşıya kalabiliyor ve her karakterin burada oldukça farklı yetenekleri, becerileri ve çok daha fazlası yer alıyor. Farklı karakter sınıflarının yer aldığı yapımda izometrik bir kamera bakış açısı bulunuyor ve bu kamera bakış açısıyla beraber dikkat çekici ortamlarda kendinizi bulabiliyor ve buraları kontrol etmek, keşfetmek ve görevleri yerine getirmek tamamen sizin işiniz oluyor.

Aksiyon dolu ortamlara geçiş yaparken esnek karakter sisteminin burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu karakter sistemi ile beraber kaderimizin bizim elimizde olduğunu ve karakterimizi dikkat çekici bir şekilde özelleştirip kişiselleştirebileceğimizi de aktarabiliyoruz.
 
 
 
Bu tarz detaylarla beraber kahramanımızı istediğimiz gibi özelleştirebiliyor, iki ustalığı birleştirerek kendi sınıfımıza oluşturabiliyor ve bu sayede iki ustalığın güçlü ve zayıf yönlerini açığa çıkarabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun bizlere geniş bir özgürlük sunuyor ve bu özgürlüğü istediğim şekilde kullanabiliyoruz. Bunun yanı sıra elbette iki farklı ustalıkla beraber ilerleyebildiğimiz, kendimize göre karakterimizi oluşturabildiğimiz, beceri dönüştürebildiğimiz ve çok daha fazlasıyla beraber ön plana çıkabildiğimiz yapımda her bir özelliğin ve eşyanın farklı bonusları bulunuyor. Bu bonusları kullanarak düşmanlara karşı gelmek durumunda kalıyoruz. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurlarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, bu yerlerde bulunan düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve yağmalama sisteminin de bir hayli önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor.
 
Burada her bir düşmanın ve eşyanın anlamlı bir arka plan hikayesi ve bonusu bulunuyor. Dolayısıyla burada her eşyadan bir işlev elde edebilir ve işlevlerle beraber kendi karakterimizi daha da üst seviyelere çıkarabiliyoruz. Zaten karakterimizin burada farklı şekillerde istatistikleri bulunuyor ve sıradan mızrağın bile ek bir bonusu olduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla her karakter sınıfı birçok seçeneğe sahip olarak karşımıza çıkıyor ve bu sınıflarla beraber dilediğimizi gerçekleştirirken aynı zamanda kendimize ait bir sınıf ortaya koyabiliyoruz. Beceri dönüştürme sistemi ile istediğimiz gibi ilerleyebileceğimiz, güçlerimizi genç bir ölümlünün gücünden alabileceğimiz ve tanrıları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda gerçek bir kahramana dönüşmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve farklı kombinasyonlarla beraber kendimize ait bir hibrit sınıf oluşturabiliyoruz. Hibrit sınıf ile beraber ilerlerken aynı zamanda buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor, bu kısımları istediğimiz gibi keşfedebiliyor ve elimizden geleni yaparak bu kaynakları elde etmeye hazırlanabiliyoruz.
 
Bu tarz detaylarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebildiğimiz ve elimizdeki kaynakları ve becerileri kullanarak aynı zamanda birleştirebileceğimiz, bunun yanı sıra yağmalama sistemi ile beraber her karakterin birden fazla seçeneğe sahip olduğu oyunda yükseltilebilir ve doğru malzemelerle beraber efsanevi unsurlara kavuşulabilir bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve bu detaylarla en iyi şekilde oyundaki yerimizi alabiliyoruz. En iyi şekilde ilerleyebileceğimiz yapım içerisine gidişatımızla yön verebiliyor ve bu gidişatımıza yön verirken neler olup biteceğine de biz karar verebiliyoruz.
 
 

Oyunda yağmalama sistemi ile beraber benzersiz bir oyun deneyimini adım atabiliyor, istediğiniz gibi farklı kaynakların sahibi olabiliyor, zorlayıcı aksiyon ve rol yapma deneyimiyle beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve mükemmel ekipmanı bulmak için elbette her karakter sınıfının farklı şekillerde özellikleri ortaya çıkabiliyor.
 
Düşmanlar bizi sürekli olarak tetikte tutmak için zorluyor ve zorlayıcı aksiyon rol yapma deneyiminin bizlere sunulduğunu burada söyleyebiliyoruz. Kendimize ait fraksiyonlar oluşturabileceğimiz, bununla beraber istediğimiz grupta ilerleyebileceğimiz ve beraber çalışabileceğimiz oyunda derin karakter inşa etme sistemini kullanarak istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor ve benzersiz aksiyon ve rol yapma deneyimine doğrudan adım atmaya hazırlanabiliyoruz. Bu tarz detaylarla hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda çevrimiçi çok oyunculu bir deneme adım atmak durumunda kalıyor ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir şekilde oyunda hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışabiliyoruz.

Genel olarak toparlayacak olursak, serinin yeni oyunu izometrik kamera bakış açısıyla aksiyon ve rol yapma deneyimini en üst seviyeye taşıyor. Bu oyunda yaptığınız hamlelerle kendi kaderinizi değiştirebilir, dikkat çekici ortamlarda gezinebilir ve farklı bölgeleri keşfederek istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mitolojiden esinlenen bu yapımda, Antik Yunan kültürü ile karşılaşacak ve bu dünyada neler yapabileceğinize karar verebileceksiniz. Her oyuncu farklı bir deneyim elde ederken, efsanevi canavarları alt etmek tamamen sizin işiniz olacak. Oyun boyunca irili ufaklı düşmanlarla ve büyük patron savaşlarıyla karşılaşacaksınız. Patronları ortadan kaldırmak için yeni kombolar geliştirebilir, becerilerinizi ve ekipmanlarınızı özelleştirebilirsiniz. Her oyuncunun farklı bir istatistiği olacağı ve kendi kaderini belirleyebileceği bu oyunda, seçtiğiniz ekipmanlar ve beceriler gidişatınızı belirleyecek. İntikam tanrıçası ile yüz yüze geleceğiniz ve onu ortadan kaldırmaya çalışacağınız bu oyunda, silahınızı kuşanarak düşmanları cezalandırabilirsiniz.
 
 
 
Yunan mitolojisinden esinlenen ortamlarda ve yaratıklarla karşılaşırken, aksiyon ve rol yapma deneyiminin tadını çıkaracaksınız. Efsanevi canavarları alt etmek ve yeniden oluşturulmuş tasarımlar içinde yer almak, kaderin ağlarını örerken yapacağınız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu gösterecek. Oyunda dikkat çekici ortamlara geçiş yaparken, etrafı keşfetmek ve bu ortamların yapısını görmek oldukça heyecan verici olacak. Oyun, oyunculara keşif dolu, dinamik ve sürükleyici bir macera sunuyor.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
2si1: Stalker 2'nin Ertelenmesi, FC 25 Rush Modu ve Daha Fazlası Disney Epic Mickey: Rebrushed İçin Yepyeni Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2024 14:43:25

0
Hayret bu sefer zahmet edip az da olsa kan efekti eklemeyi akıl etmişler sonunda. Kan efekti olmayan Arpg'mi olur Allah aşkına?! İlk oyun neydi öyle, samanlara vurur gibi hissiyat...

Megathrone26

4.8.2024 17:26:00

0
Çok hoş duruyor. İlk oyununu da çok seven biri olarak bunu da merakla bekliyorum

BSC Misafiri

4.8.2024 15:14:52

0
Arkadaşlarla hamachi ağından oynardık.3x monster modu da vardı galiba.

GRİNG0

4.8.2024 12:16:51

+1
Eskiden ne oynardık be :) Diablo benzeri bir şey olmuş. Kaliteli duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız