Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS için Bravely Default: Flying Fairy Duyuruldu

Savaş sistemi muhtemelen sıra tabanlı olacaktır.
 
      TGS fuarından önce firmaların özel olarak düzenlediği konferanslar ile oyun sektörü ısınmaya başladı. Bu konferanslardan en önemlisi ise tabi ki Nintendo'nun idi. Firmanın 3DS odaklı bu konferansında yeni bilgiler dışında birçok oyunun da duyurusu yapıldı. Bu oyunlardan birisi de Bravely Default: Flying Fairy oldu.
 
     Square Enix'in Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirdiği Bravely Default: Flying Fairy'nin içerdiği dinamikler ile orjinal bir JRPG havasına sahip olduğu belirtiliyor. Görsel ve mekan tasarımları açısından Final Fantasy Gaiden: 4 Heroes of Light'a benzeyen oyun ayrıca Nintendo 3DS'in kamera ve Argument Reailty gibi has özelliklerinden de faydalanıyor. Hikayesi hakkında henüz bir detaya sahip olmadığımız oyunun çıkış tarihi ise 2012 yılı içerisinde olacak.
 
     Oyunun ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca Nintendo konferansından tüm detayları ilerleyen dakikalarda derlediğimiz bir yazı ile sizlere aktaracağız.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Bravely Default: Flying Fairy Square Enix 3DS JRPG
Yarışma: Karayip Korsanları DVD'si Kazananlar Koşun!! FIFA 12'nin Demosu Çıktı (Link İçeride)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravely Default: For the Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız