Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı!

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws'ın geliştirmesi tamamlandı. Twitter platformunda yayınlanan gönderiye göre oyun yabancıların deyimiyle Gold sürümüne ulaştı. Bu sürümle beraber artık temel geliştirmenin tamamlandığını ve geriye sadece hata düzeltmelerinin kaldığını söyleyebiliriz.
 
Star Wars Outlaws ön siparişlere açık durumda
 
 
 
Star Wars Outlaws bildiğiniz üzere hem hayranları hem de yeni oyuncuları Star Wars evrenine dahil etmek istiyor. The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi arasındaki olayları temel alan bu yapım içerisinde hem ikonik hem de farklı gezegenleri keşfedebiliyoruz. Uzun süredir tanıtım ve oynanış fragmanlarının yayınlandığı proje hakkında artık daha fazla detay sahibiyiz.
 
Bu zamana kadar oyun içerisinde nasıl bir yapının yer alacağını hemen hemen hepimiz biliyor ve oynanış videolarını izlemiş bulunuyoruz. Star Wars evrenini açıp bir dünyayla buluşturan bu yapım 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun şu anda ön siparişleri açık durumda ve Epic Games Platformu'nda 1.749 Türk Lirasından satın alınabiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun haberler 2024
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

8.7.2024 11:47:52

0
Söz konusu Ubisoft olunca iyi bir Açık Dünya oyunumu bekliyorusun? Bugüne kadar yaptıkları açık Dünya oyunlar belli Devasa büyüklükde harita içinde habire aynı etkinlikler. Yok birini öldür yok bölge ele geçir.Beklentini çok yüksek tutma derim hayal kırıklığı yaşarsın.Adamların kapasitesi belli.

BSC Misafiri

7.7.2024 00:12:57

0
Açık dünya Star Wars oyunlarının geleceği için umarım başarısız olmaz! Hem oyun olarak güzel olur, hem de çok satar, para kazandırır ki başka açık dünya Star Wars oyunları yapılsın. Sinema, dizi dünyasının içine edildi resmen Fuckacolyte ile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız