Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Kullanıcılarının 'Büyük Çoğunluğu' Kinect Kullanmaya Devam Ediyor


    Kinect zorunluluğuyla birlikte piyasaya çıkan Xbox One'dan daha sonrasında bu şart kaldırılmıştı. Buna rağmen Microsoft'un pazarlama yetkililerinden Mike Nichols'un yaptığı açıklamalara göre Xbox One kullanıcılarının büyük çoğunluğu Kinect kullanmaya devam ediyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda net veriler paylaşmayan Mike Nichols, kullanım amaçlarının büyük kısmının oyunculukla ilgili olmadığını belirtiyor. Mike Nichols, "Kinect kullanan kullanıcılarımızın hala büyük bir çoğunlukta olduğunu söyleyebilirim. Oyunlar için az kullanılıyor olabilir fakat arayüz kullanmada ve yüz tanımlı giriş kullanımında Kinect kullanılmaya devam ediyor." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Valve Steam'e Oyun Dışı Reklamlar Koymayacak DriveClub'ın Kasım Ayı Güncellemesinden Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

obua

20.10.2015 11:42:34

0
Xbox farklı kollarda çıkarsa süper olur

BSC Misafiri

18.10.2015 02:04:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: MonacoDoom Hangi AAA oyunda kullanılıyor? Millet niye para versin buna, anca algı operasyonu yapıyorlar akılları sıra "HERKES KULLANIYOR" diyerek milletin dikkatini çekip sattırmaya çalışıyorlar.
belli ki sen haberi anlamamışsın orada herkes kullanıyor dememiş Kinect kullanan kullanıcılarımızın hala büyük bir çoğunlukta olduğunu söyleyebilirim. diye geçmiş + herşey AAA oyun demek değil ufak çaplı oyunlarda çok tutuluyor bir çok hayranı var ve kinect çoğu şey içinde kullanılabiliyor araştır derim

MonacoDoom

16.10.2015 22:01:05

0
Hangi AAA oyunda kullanılıyor? Millet niye para versin buna, anca algı operasyonu yapıyorlar akılları sıra "HERKES KULLANIYOR" diyerek milletin dikkatini çekip sattırmaya çalışıyorlar.

ulwi

16.10.2015 21:59:27

0
Skype, sesli komutlar ( özellikle Xbox açma ve kapama) , dans - fitness oyunları ve yüz tanıma özellikleri en çok kullandığım Kinect özellikleri. Arada bir Kinect oyunları çıkıyor ama demo dışında satın aldığım olmadı. Belki çocuklar için Fruit Ninja Kinect alınabilir.

Vl.Murad

16.10.2015 20:48:44

-1
Sesli komut bile yeterli Kinect'i kullanmaya devam etmek için, ama yeterli bir sebepte değil sesli komut özelliği için Kinect almak

OnrGrTR

16.10.2015 20:06:01

0
xbox 360 ta almıştım lakin benim düşündüğüm şekilde microsoft düşünmediği için xb1 a almadım gerek yok hani iletişimle oynamak isteyen zaten konsolla gelen kulaklığı kullanabilirler

prexz

16.10.2015 19:53:11

0
xbox one da adam gibi bir tane kinect oyunu mu var ki kullananlar bile oyun icin icin kullansin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız