Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan yarış aksiyon oyunu The Crew Motorfest için yeni bir sürüm yayınlandı. Epic Games platformunda 1.199 Türk Lirasından satışta bulunan bu yapım şu anda tüm platformlarda kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilir hale geldi. Bu sayede oyunu 4 ile 8 Temmuz tarihleri arasında deneyimleyebilirsiniz.
 
Oyunu satın almadan önce deneyimleyebilirsiniz 
 
 
 
The Crew Motorfest'i açıklanan detaylara göre PS5, PS4 ve PC platformlarında 4-8 Temmuz tarihleri arasında deneyimleyebilirsiniz. Xbox Series ve Xbox One kullanıcıları ise 11-15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak oyunu oynayabilir. Bedava sürüm içerisinde yer alan veriler oyunu satın almaya karar verirseniz tam sürüme aktarılacak ve böylece herhangi bir kayıp yaşamayacaksınız.
 
Yeni sezonlarla birlikte oyunculara yepyeni deneyimler sunan The Crew Motorfest genel olarak bir hayli seviliyor. Ancak Steam incelemelerine bakacak olursak, karışık etiketine sahip olduğunu vurgulayabiliyoruz. Açık dünyada gezip tozabileceğiniz çeşitli etkinliklere katılabileceğiniz ve nefes kesici yarışlarda kendinizi deneyebileceğiniz bu yapım, Steam platformunda şu anda 22.39 dolardan satışta.
 
 
 
Sevilen bir yarış oyunu
 
Katılabileceğiniz yapım içerisinde dilediğiniz aracı seçebilir ve istediğiniz şekilde özelleştirme sistemleri ile beraber aracınızı değiştirebiliyorsunuz. Yüzlerce parça ile özelleştirebileceğiniz yapım içerisinde tüm bu araçları istediğiniz şekilde kullanabiliyor ve en iyi deneyimi elde etmek için elbette kendi tarzınızı oyuna yansıtabiliyorsunuz.

Heyecan dolu yarışlara katılabileceğiniz ve çeşitli etkinliklere geçiş yapabileceğiniz yapımda haftalık, günlük veya aylık olarak birçok etkinlik bulunuyor. Bu etkinliklere istediğiniz şekilde katılım sağlayabiliyor ve farklı ödüllere sahip olabiliyorsunuz. Her katıldığınız etkinlikte elbette diğer oyuncuların önüne geçmek için en iyi deneyime ve puanı yapmanız gerekiyor ve buna göre de tecrübeli olmanız şart. Elbette o güne kadar süre boyunca oynarsanız o kadar çok tecrübe sahibi olabiliyor ve kendinize daha fazla geliştirme imkanına sahip olabiliyorsunuz.
Temalı etkinliklere katılabileceğiniz, yüzlerce ikonlaşmış araçla beraber koleksiyonunuzu genişletebileceğiniz ve daha fazla detay ile beraber araba kültürünüzü genişletebileceğiniz yapımda en iyi deneyimin tadını çıkarmak için daha farklı sistemlerle karşı karşıya geliyor ve şu anda oyunun ücretsiz bir demo sürümünün önünde olduğundan bahsedebiliyoruz. Ücretsiz sürümle beraber oyunun böyle bir kısmını tamamen bedava bir şekilde oynayabiliyor ve buna göre oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Bu sayede oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebiliyor ve ücretsiz olarak deneyebileceğinizi yapım içerisindeki verilerin tam oyuna aktarıldığını söyleyebiliyoruz.

5 saatlik ücretsiz deneyimle beraber elbette istediğiniz şekilde maceraya devam edebiliyor ve oyunu satın almak isterseniz ilerlemenize doğrudan parayla aldığınız sürümü aktarabiliyorsunuz. Burada yer alan tüm ilerleme, açtığınız tüm içerikler ve daha fazlası kaydedilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor ve istediğiniz şekilde tam sürümü aktarabiliyorsunuz. Dolayısıyla herhangi bir şekilde kayıp yaşamıyor ve ücretsiz deneme sürümünün keyfine çıkarabiliyorsunuz.

Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz ve her bölge içerisinde karşılaşacağınız çeşitli etkinliklerin bulunduğu yapımda yukarıda bahsettiğimiz gibi açık bir dünya kullanıyor ve açık dünya içerisinde Hawaii Adası'nı istediğiniz şekilde keşfedebiliyorsunuz. Bu etkinliklerle ve yarışlarla beraber elbette kendinizi geliştirebiliyor ve aracınızı da aynı şekilde istatistiklerine yükseltebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere araçları en iyi şekilde yükseltmek ve onların en iyi şekilde kullanımına tamamen size ait oluyor.
 
 

Aynı zamanda elbette her bir aracın gücü ilk etapta düşük bir şekilde karşınıza çıkıyor. Ancak elde ettiğiniz gelirlerle ve para birimi ile beraber aracınızın yeni parçalarının satın alınmasını sağlayabilir ve her kazandığınız parça ve eklediğiniz yükseltilmiş içeriklerle beraber aracınızın gücünü artırabiliyorsunuz. Hızdan yol tutuşana kadar farklı şekillerde istatistiklerini yükseltebileceğiniz yapımda elbette her bir deneyimle beraber kendinize özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.

Hawaii Adası'nda yer alabildiğiniz ve adanın her bir bölgesini keşfedebildiğiniz yapımda istediğiniz gibi ilerleyebiliyor, hangi etkinliğe katılmak istiyorsanız ona göre seçiminizi yapabiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde hangi renk bir araca sahip olmak istiyorsanız ve hangi tarz bir araçla beraber ilerlemek istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi yapabiliyor ve yarışlarda en iyisi olmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. Oyun içerisinde diğer taraftan farklı arenalar ve yarış alanları bulunuyor ve her bölge içerisinde farklı etkinliklerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz.
 
Elbette her bir etkinliğin belli başlı gereksinimleri bulunuyor. Bu gereksinimleri karşılayarak etkinliğe geçiş yapabiliyorsanız, aynı zamanda etkinlik kapsamında farklı yarışlara katılabiliyor, diğer oyuncularla beraber kapışabiliyor ve daha farklı deneyimlerle ilerleyerek ekleyebiliyorsunuz. Ek olarak, oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyerek bu yarışlardan elde ettiğiniz kaynaklarla yenilenmiş araçları alabiliyor ve gerçek hayatta olduğu gibi aynı zamanda modellemiş araçların da burada olduğunu söyleyebiliyoruz.

Araba kültürünüzü yukarılara çıkarabilecek ve farklı araçlarla beraber yer alabileceğiniz yapımda elbette spor arabalardan doğrudan yarış araçlarına kadar farklı şekillerde sürükleyici yarışlara katılım sağlayabiliyor ve kendi tarzınızı burada konuşturmaya çalışabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda elbette kendi profilinizi oluşturabiliyor, hangi tarz araçlarla ilerlemek istiyorsanız ona göre seçiminizi yapabilir ve araçlarınızın istatistiklerini yükseltebiliyorsunuz.

Araç kültürünüzü genişletecek olan yapım içerisinde çeşitli nefes kesici sürüş etkinliklerinin olduğundan bahsedebilir ve aynı zamanda oyunun her ne kadar övgü dolu tarafları olsa da eksik taraflarının olduğundan da bahsetmek gerekiyor. Oyunun şu anda Steam sayfasına bakacak olursak "karışık" etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz ve bu sayede oyuncuların elbette hem negatif hem de olumlu yorumlar verdiğini söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla birtakım oyuncular bunu beğenmiş, diğer oyuncular ise bunun ne yazık ki eksik yanlarının olduğundan bahsetmiş durumda.
 
 

Siz bu tarz oyunlardan hoşlanıyor musunuz ve oyunu denediyseniz nasıl bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirsiniz? Bunları yorumlar kısmında belirtebilir ve düşüncelerinizi aktarabilirsiniz. Ancak oyunun son incelemelerine bakacak olursak çoğunlukla "olumlu" etiketine sahip olduğunu aktarabiliriz. Yani "karışık" etiketi oyunun bütün incelemelerinin bağlı bulunduğu kısımla karşımıza çıkıyor. Ücretsiz deneme sürümü ile beraber deneyimleyebileceğiniz ve satın almadan önce elbette bir bakış atabileceğiniz yapımda efsanevi arabaları toplayabiliyor ve buna göre kendi araç koleksiyonunuzu oluşturabiliyorsunuz.

Üst düzey arabalarla beraber ilerleyebileceğiniz ve kendinizi açık dünyaya kaptırabileceğiniz yapımda isterseniz oyuna kendi yöntemlerinizle oynayabilir ve isterseniz de doğrudan farklı taktikler benimseyebilirsiniz. Bunun dışında oyun elbette klavye ve fare desteği dışında direksiyon seti kullanımına da uygun bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda direksiyon seti ile beraber yarışlara katılmak oldukça gerçekçi bir yapıyı beraberinde getirir ve daha zevkli olabiliyor. Eğer elinize böyle bir imkan varsa muhakkak kullanmanızda fayda var diyebiliriz.

Bunun dışında yapım içerisinde farklı bölgeler bulunuyor dedik. Bu bölgeler içerisinde yanardağın küllerle kaplı etekleri, capcanlı havalar, nehirler, kasabalar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bu ortamlarda elbette kendimizi hem atmosfere hem de manzaralara kaptırabiliyoruz. Nefes kesecek sürüş etkinlikleri ile beraber yer alabileceğimizi ve her bir yarışla ortama ayak uydurabileceğimizi yapımda arabalarımızı dilediğimiz şekilde özelleştirebiliyor ve keyfini sürebiliyoruz. Çeşitli oynatma listeleri ile beraber de istediğimiz şekilde keşifler yapabiliyor, aralarından seçim yapabileceğimiz araçlar ile beraber doğrudan ilerleyebiliyor ve Japon tarzı sokak yarışlarından Amerikan yarışlarına kadar oldukça farklı etkinliklerle karşı karşıya gelebiliyoruz.

Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi araçlarınızı özelleştirebiliyor, renklerine dokunabiliyor ve parçalarını yükseltebiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere kendinize ait bir garaj bulunuyor. Bu garaj dahilinde farklı araçları beraberinde getiren etkinliklere katılabiliyor ve tüm içeriklere erişmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Çeşitli özelleştirmelerle ve deneyimlerle ilerleyebileceğiniz yapımda araba kültürünüzü yükseklere çıkarabileceğiniz sistemlerle karşı karşıya geliyor ve bu kültürü tüm yönleriyle yaşamak durumunda kalıyorsunuz. Ek olarak her bir aracın farklı sürüş dinamikleri bulunuyor. Bu dinamik sürüşle beraber hangi aracın nasıl bir ilerleme katettiğini ve akabinde ise nasıl bir yapıya sahip olduğunu görmek tamamen sizin işiniz oluyor. Dolayısıyla hem ortamlarda ilerlerken hem de arabanızı kontrol ederken doğru bir şekilde hamle yapmanız gerekiyor ve çeşitli manevralarla beraber diğer yarışçıların önüne geçmeniz temel hedef olarak karşımıza çıkıyor.

Her bir yarış ile beraber ilerleyebildiğiniz yapım içerisinde farklı etkinliklerden ödüller kazanabiliyor ve bazı etkinlikler oldukça nadir bir şekilde karşımıza gelebiliyor. Aynı zamanda ödüllerinde farklı şekillerde karşımıza çıktığını ve bu tarz etkinliklerle beraber çevrimiçi yarışlara katılabileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
 

Oyunda bildiğiniz üzere çevrimiçi kısım bulunmuyor ancak etkinliklerle beraber çevrimiçi yarışlara katılabiliyor ve diğer oyuncuların önüne geçmek için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. Heyecan dolu yarışlarda boy gösterebileceğiniz ve farklı etkinliklere katılabileceğiniz yapımında elbette farklı temalı etkinliklerle beraber kendi kültürünüzü daha da genişletebiliyor ve farklı kısımları ev sahipliği yapan etkinliklere katılım sağlayabiliyorsunuz.

Efsanevi araçları toplayabileceğiniz ve farklı araçlarla beraber kendi tarzınızı konuşturabileceğinizi yapımda simgesel arabalar toplayarak burada kendi koleksiyonunuzu oluşturabiliyor ve daha birçok eğlenceye katılarak eğlencenin dibine vurmaya hazırlanabiliyorsunuz. Tüm süreç dinamikleri üzerinde ustalaşabileceğiniz ve her bir bölge içerisinde yapabileceğiniz hamlelerle beraber farklılık gösterecek yarışlarla uzmanlaşabiliyor ve efsanevi araç koleksiyonu ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyorsunuz.
Oyunun grafik ve sanat tasarımına bakacak olursak oldukça ilgi çekici bir yapıya sahip olduğunu ve gerçekçi sistemlerle beraber karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz.
 
Temel olarak oyuncuların yarış hevesini gidermesini sağlayan bir yapıya sahip olan yapımda saatlerce capcanlı yarışlara katılabiliyor, son sürat sokak yarışları ile beraber elbette kurallara meydan okuyabilir ve yanardağan külleriyle kaplı eteklerinde engebeli arazilerde kendi sürüş dinamiklerinizi ve becerilerinizi test etmek durumunda kalıyorsunuz. Dönüşlerde elbette oldukça dikkat etmeniz gerekiyor ve virajda pistlerde yapacağınız hamlelerle beraber aracın sağa sola çarpmaması tamamen sizin işiniz oluyor. Dolayısıyla her bir araçla beraber doğru bir şekilde ilerlemeye çalışıyor ve nefes kesici mücadelelerde yerinize alabiliyorsunuz.
 
Kısaca toparlayacak olursak açık dünya yarış oyunu deneyimini yaşayabileceğiniz bu yapımda, istediğiniz etkinliklere katılabilir ve dilediğiniz aracı seçip özelleştirebilirsiniz. Yüzlerce parça ile aracınızı istediğiniz şekilde değiştirebiliyor ve kendi tarzınızı oyuna yansıtarak en iyi deneyimi elde edebiliyorsunuz. Heyecan dolu yarışlar ve çeşitli etkinlikler sunan yapımda, haftalık, günlük veya aylık etkinliklere katılarak farklı ödüller kazanabiliyorsunuz. Katıldığınız her etkinlikte, diğer oyuncuların önüne geçmek için en iyi puanı elde etmeye çalışıyorsunuz.
 
 
 
Oyun süresince ne kadar çok oynarsanız, o kadar tecrübe kazanarak kendinizi geliştirme imkanı buluyorsunuz. Temalı etkinliklere katılabileceğiniz ve yüzlerce ikonik araçla koleksiyonunuzu genişletebileceğiniz yapımda, araba kültürünüzü genişletme fırsatını yakalıyorsunuz. En iyi deneyimin tadını çıkarmak için çeşitli sistemlerle karşılaşıyor ve şu anda oyunun ücretsiz bir demo sürümünün mevcut olduğunu belirtmek gerekiyor. Ücretsiz sürümle, oyunun belirli bir kısmını bedava oynayarak yapının nasıl olduğunu görebiliyorsunuz.
 
Bu sayede oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebilir ve ücretsiz deneme sürecindeki verilerin tam oyuna aktarıldığını bilerek ilerleyebilirsiniz.  5 saatlik ücretsiz deneyim ile maceraya devam edebiliyor ve oyunu satın almak isterseniz, ilerlemenizi doğrudan tam sürüme aktarabiliyorsunuz. Ücretsiz deneme sürümünde elde ettiğiniz tüm ilerlemeler ve açtığınız içerikler kaydediliyor ve tam sürüme sorunsuz bir şekilde aktarılıyor. Böylece, herhangi bir kayıp yaşamadan ücretsiz deneme sürümünün keyfini çıkarabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Yarışlara katılıp sağlayarak en iyisinin siz olduğunu gösterebilir ve daha fazla etkinlikle beraber yolunuza çıkanı yenebilirsiniz. Güncel etkinliklerle beraber ödüllere ödül ekleyebilirsiniz. Bu tarz detaylarla açık dünyada farklı atmosferlere geçiş yapabilirsiniz.
 
 
 
Son olarak yapım içerisinde dilediğimizi gerçekleştirmek için elbette geliştirici ekip tarafından sunulan özgürlükçü bir yapı bulunuyor. Bu yapı ile beraber istediğimiz gibi açık dünyada gezip tozabiliyor ve çeşitli etkinliklere katılım sağlayabiliyoruz. Aynı zamanda sadece etrafı gezebiliyor ve herhangi bir şeye katılıp katılmamak bizim seçimlerimize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

Gerçek hayatta yer alan markalı araçlarla beraber yer alabileceğiniz ve aynı zamanda her aracın farklı sürüş dinamiklerinin bulunduğu yapımda her bir aracı farklı şekillerde sürebiliyor ve yapacağınız hamlelerle beraber elbette diğer yarışçıların önüne geçmeye çalışıyorsunuz. Bununla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda yarış pistlerini en iyi şekilde öğrenmeye çalışmanız sizin için hayati faydalı durumlardan bir tanesi. Çünkü bu tarz oyunlarda virajları nasıl döneceğiniz ve yapacağınız hamlelerle beraber en iyi şekilde virajı alabilmeniz oldukça önem arz ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız