Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight Yarım Milyon Sattı


 
      Blizzard'dan ayrılan bir ekibin kurduğu Runic Games tarafından geliştirilen Torchlight, Diablo'ya benzemesi nedeniyle de büyük dikkat çekmişti, ama bir Diablo kopyası olmadığını da kanıtladı.  
 
      Amber taşının büyük öneminin olduğu, madencilikte önplana çıkan Torchlight adlı kasabada gelişen garip olayları araştırdığımız oyunun satışlarının da iyi gittiği açıklandı. Şu ana kadar 500.000'den fazla satan Torclight'ın büyük reklam kampanyaları olmadan ve kısıtlı bir bütçeyle bu sayıya ulaşması gerçekten takdir edilecek bir durum.

    Bizim de oldukça beğendiğimiz Torchlight'ın sitemizde bulunan incelemesine buradan ulaşabilirsiniz. Eğer Diablo hayranı iseniz serinin 3. oyununun piyasaya çıkışını beklerken Torchlight'ın mükemmel atmosferini hissetmenizi öneririz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Torchlight Runic Games PC Indie Games satış rakamları
Splinter Cell: Conviction DLC'si 27 Mayıs'ta 19. Haftanın Satışları (2010)

Frostmourne Hungers

18.5.2010 18:35:54

0
Çıkalı kaç ay olmuş , yeni öğreniyorum oyunu.Konuyu hortlatmasalar daha da haberim olmayacaktı.En yakın zamanda edineceğim ben de.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız