Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: PS4 için Yeni Guilty Gear Oyunu Yolda

Guilty Gear serisinin hayranı sayısı hiç de az değil

     Guilty Gear ve BlazBlue serilerinden tanıdığımız Arc System Works özellikle 2D dövüş oyunlarından uzmanlaşmış bir firma. Konsol dünyasında dövüş oyunları konusunda önemli bir yere sahip bu geliştirici yeni nesil dövüş oyunları için ilk ipucunu verdi.
 
     Geliştirici stüdyonun yetkilileri Playstation 4'e dövüş oyunu yapıp yapmadıkları ile ilgili soruya şu an için herhangi bir detay veremeseler de her nesil için mutlaka yeni bir dövüş oyunu geliştirdiklerini söylüyorlar. Söylentilere göre bu yeni nesil oyunun Guilty Gear olma ihtimali bir hayli yüksek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen Guilty gear
Metal Gear Solid 5, İki Farklı Oyundan Oluşacak Killer is Dead Bölümler Halinde Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cihandark

30.3.2013 01:26:28

0
arc system works ve team neo blood candır gerek karakterleri gerekse müzikleri olsun müthiş oyunlar sundular bize beat em up dünyasında umarım iyi işler yaparak devam ederler

kratos_03

29.3.2013 15:58:05

0
Sanırsam bu nesile çıkarmadılar en son ps2 de Guilty gear X oynamıştım fakat bu nesilede blazyblue çıktı ama yapımcılari bunlar mı bilmiyorum...

BSC Misafiri

29.3.2013 12:21:20

0
Bir ara Gulity Gear"in yaraticisi arkadas demisti, mutlaka bir Guilty Gear 3 gelicektir diye, olabilir artik bir 3 yapsinlar seri iyice eskidi. Bir iki yeni muzik, bir iki yeni move ve karakter olayindan da yeterince para cikardilar. Bastan sonu yenilenmis bir oyuna ve muzik albumune kim hayir diyebilir. Capcom yillarca dusuk cözunurluge sahip karakterleri oyunlarinda gösterdi resmen pixelliydi karakterler, Arc system ise 2000 senesinde bir Guilty Gear x ile adamin kas ve gözunun bile acik secik belli oldugu cizgfilm gibi karakterler sundu. Rock, metal karisimi muzikleri zaten bir kavga oyununda nasil muzikler olmasi gerektigini ders gibi anlatiyordu. Kisacasi Bir 3 cikarsa zaten yok satar. Söylentilerde dogru ciktigina göre genelde E3"u bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız