Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu

 
 
Geliştiriciliğini Firewalk Studios ve yayıncılığını Sony stüdyosunun üstlendiği servis odaklı nişancı aksiyon oyunu Concord için yeni detaylar belli oldu. Açıklanan bilgilere göre oyun çıkışından sonra desteklenecek ve yeni güncellemelerle beraber dikkat çekici içeriklere sahip olacak.
 
Concord içerisinde sezon bileti yer almayacak
 
 
 
Concord, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek ve oyunun fiyatı 40 dolardan karşımıza çıkacak. Oyunda 16 oynanabilir karakter, 12 harita ve 6 mod bulunacak. Bu içeriklerle eğlenceli deneyimler bizlere aktarılacak.
 
Daha önce bildirildiği üzere oyun içerisinde herhangi bir sezon bileti yer almayacak. Oyunun ilk büyük içeriği ise ilk sezonla beraber gelecek. İlk sezon Ekim ayında oyuna dahil olurken oyun içi mağaza sistemi de eklenecek.
 
Firewalk Studios oyun yönetmeni Ryan Ellis, PlayStation Blog sayfasındaki bir yazıda çıkış sonrasında yeni içeriklerin, kozmetiklerin, haritaların, ödüllerin ve çok daha fazlasının ekleneceğini aktardı. Bunun yanı sıra para kazandıran içeriğin yalnızca "kozmetikler" olduğunu vurguladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

15.8.2024 22:55:53

0
Ölü doğan bir oyun olacak bence.

lextor

15.8.2024 13:33:59

0
Helldivers 2 ile paranın tadını aldı Sony. Etraf servis oyunu dolacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız